SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN / ROMÂNIA-SPANIA (ORA 19:15, ÎN DIRECT LA TVR 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO)

Florentina Stanciu are emoţii la debut

Florentina Grecu Stanciu
Florentina Grecu Stanciu

Articol de - Publicat marti, 09 decembrie 2008 00:00

Accidentată în disputa cu Danemarca, Paula Ungureanu va privi de pe margine întîlnirea cu Spania. Locul său va fi luat între buturi de Florentina Grecu Stanciu, care evoluează în campionatul Islandei.

"E normal să am emoţii, dar important e să mi le stăpînesc", a spus Flori, care speră să debuteze contra ibericelor. "I-am cerut Luminiţei să mă antreneze şi pe mine mai mult, că ea e în formă. A arătat-o pînă acum", a declarat Florentina.

Portarul crede că apărarea va fi şi azi la înălţime şi vor uşura misiunea goalkeeperilor. "Trebuie doar să jucăm agresiv şi să nu luăm Spania la preţ de matineu", a încheiat Stanciu.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
 •  09 Decembrie 2008, 18:51

bafta multa!!

 •  09 Decembrie 2008, 16:26

Am uitat sa mentionez si eu :)) ... esti atat de frumoasa. ;) Bafta.

 •  09 Decembrie 2008, 16:24

Daca vei prinde o zi buna, vei fi in forma, si vei gandi pozitiv cu gandul ca "se poate", atunci vei reusi. Success.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează