SPORTURI  »  HANDBAL  »  MUNTENEGRU - SERBIA 31-29

Fostul cuplu de la CSM București, Per Johansson și Adrian Vasile, se califică în sferturile Mondialului de handbal

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 21:34

Muntenegru, cea mai tânără echipă de la Mondialul german merge mai departe, după victoria în fața Serbiei, scor 31-29. Pe banca muntenegrencelor, fostul cuplu de la CSM București: Per Johansson și Adrian Vasile.

Muntenegru a fost la câteva secunde de eliminare. A scos un rezultat de egalitate salvator cu Brazilia, iar aseară s-a calificat în sferturile de finală ale CM 2017.
Într-un derby al spațiului ex-iugoslav, Muntenegru a trecut de "patria mamă", Serbia: 31-29.

Sârboiacele câștigaseră grupa D și erau privite ca mari favorite. Duminică însă, la Magdeburg, Muntenegru a dictat ritmul. "Veteranele" echipei, Katarina Bulatovici și Jovanka Radicevici, care au acceptat să revină în echipa națională abia după ce federația a anunțat că renunță la fostul antrenor, Dragan Adzici, au fost locomotiva unei echipe cu multe "pistoane" tinere. Muntenegru a condus în permanență, s-a detașat pe tabelă, iar pe final nu le-a mai interesat când Serbia s-a apropiat. Era prea târziu. Puteau celebra deja calificarea în "sferturi", acolo unde mai fuseseră o singură data în existența lor: acum doi ani, în Danemarca: locul 8.

Suedezul Per Johansson și românul Adrian Vasile au adus alt suflu unei echipa naționale care parcă își pierduse din încredere. Și-a recăpătat-o și acum e greu de spus unde se va opri. 

Muntenegru 31
K. Bulatovici 9, Radicevici 6, Jaukovici 4, Raicevici 4, Branovici 3, Despotovici 2, Pavicevici 1, Klikovac 1, Grbici 1. Antrenor: Per Johansson
Serbia 29
Cvijici 7, Krpez 5, Radojevici 4, Nikolici 3, Radoslavjevici 2, Lovko 1, Damnjanovici 1, Obradovici 1, Dmitrovici 1. Antrenor: Zivojin Maksici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează