SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - GERMANIA 23-22

FOTO La un pas de tragedie » Momente de groază la finalul meciului dintre România și Germania

FOTO: Stephane Pillaud +3   FOTO
FOTO: Stephane Pillaud

Articol de - Publicat vineri, 16 decembrie 2016 21:28

Momente de groază la finalul partidei de la Goteborg, dintre Germania și România, meciul pentru locul 5.

Cristina Zamfir a recuperat o minge în ultimele secunde și a plecat pe contraatac, a plutit în aer și a trimis balonul în plasă, pe lângă portarul Clara Woltering.

În săritură însă, interul stânga de la SCM Craiova, marcatoare a 6 goluri, s-a lovit cu gâtul de bară și a rămas nemișcată pe teren. Au intervenit repede medicul Ciocoiu și fizioterapeuții Ionescu și Mărășteanu. Chiar Ambros Martin a intrat pe teren și a făcut semne disperate echipei medicale a sălii să intervină. Se pare că-și înghițise limba.

Cristina și-a revenit, s-a ridicat, fiind îmbrățișată de toate colegele. Ea a adus victoria României, care le trimite pe tricolore pe locul 5 la Euro 2016. Și Clara Woltering a avut de suferit în urma acelei faze. Involuntar, Zamfir a lovit-o cu piciorul în cap, nemțoaica părăsind terenul pe targă, iar oficialii germani au anunțat că a e posibil că ea să fii suferit o comoție.

În final, România s-a impus cu 23-22 și a obținut locul 5 la Campionatul European din Suedia. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  17 Decembrie 2016, 00:48

Nu conteaza unde sa lovit,conteaza ca ii bine.Chiar e o jucatoare buna.

valyomanyd
valyomanyd  •  16 Decembrie 2016, 22:19

Alooooo, spiruharetistule, Zamfir s-a lovit cu UMARUL de bara ! Pe un alt articol, tu, sau un coleg a spus ca s-a lovit cu CAPUL, intre timp vad ca a modificat ! :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close