SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - DINAMO 23-24

FOTO Scandal după victoria lui Dinamo din finala Ligii Naționale! Antrenorul lui CSM București iese la atac » Cum ar fi driblat dinamoviștii regulamentul

Dinamo are 7 jucători pe teren (cei încercuiți+portarul) într-un moment în care trebuia să aibă un eliminat. Captură TV Dolce Sport
Dinamo are 7 jucători pe teren (cei încercuiți+portarul) într-un moment în care trebuia să aibă un eliminat. Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 21:04

Antrenorul celor de la CSM București, Zvonko Šundovski, a ieșit la atac după finalul meciului cu Dinamo din ultimul act al Ligii Naționale de handbal masculin.

Acesta contestă rezultatul prin faptul că dinamoviștii ar fi evoluat în 6 jucători în ultimele secunde, deși din echipa lui Eliodor Voica fuseseră eliminați 2 handbaliști.

Mai mult, înainte de asta, când aveau un singur eliminat, în ultimul minut al partidei, se pare că dinamoviști ar fi jucat în efectiv complet, adică în 7 oameni!

VIDEO AICI CU MOMENTELE LA CARE SE REFERĂ SUNDOVSKI!

"A fost nebunie! Despre asta trebuie să vorbim. Regulamentul nu a fost respectat. Arbitrul le-a eliminat un jucător, iar ei au jucat tot în șapte.

Meciul trebuie să se rejoace, în opinia mea. La final trebuia să avem noi mingea și să fie încă două minute pentru ei de suspendare", a spus Zvonko Šundovski la TV Dolce Sport.

CSM București a pierdut cu Dinamo, scor 23-24 (8-9, 20-20), în cea de-a doua partidă a finalei Ligii Naționale. (Citește aici cronica partidei)


Grafica TV Dolce Sport arată că dinamoviștii aveau 2 eliminați pe final de meci, când au continuat totuși să joace în 6

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
tandd
tandd  •  06 Iunie 2017, 11:42
Postat de hmmmm pe 06 Iunie 2017, 10:38

Poate ca totusi au scos portarul, captura respectiva nu spune nimic, nu este suficienta! Este regulamentar sa scoti portarul si sa ataci cu 6 jucatori de camp cand ai unul eliminat.

ptr ca nu e nimic,fiecare are un jucator eliminat iar dinamo pe faza de atac scoate portarul,nu e normal sa aibe in plus?daca-l intrebi pe ala care-a scris articolul o sa-ti zica poate ca nu stia ca e posibil ca un jucator sa intre in locul portarului ptr ca la spiru haret nu s-a predat asta)))

ertyuiop
ertyuiop  •  06 Iunie 2017, 11:01

"Mijloace specifice" nu e o poveste, pt. cei care nu stiu, clubul Dinamo a fost capabila sa actioneze specific chiar si la inot!

hmmmm
hmmmm  •  06 Iunie 2017, 10:38

Poate ca totusi au scos portarul, captura respectiva nu spune nimic, nu este suficienta! Este regulamentar sa scoti portarul si sa ataci cu 6 jucatori de camp cand ai unul eliminat.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează