SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Franţa a învins Germania la Euro, 24-22

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2010 00:00

Campioana mondială din 2009, Franţa, a învins campioana mondială din 2007, Germania.

A fost primul meci din grupa a doua principală, care se dispută la Innsbruck. Ca şi în partidele din grupă, cu Cehia şi Spania, "cocoşii" s-au desprins pe tabelă, erau siguri de victorie, dar pe final au scăzut ritmul şi au tremurat serios. În prima repriză portarul Omeyer a făcut minuni între buturi şi Franţa a intrat în avantaj la cabine: 12-10.

Diferenţa a crescut treptat în repriza a doua. Cinci goluri consecutive şi campioana olimpică şi mondială avea 17-10 în minutul 35. Dominaţia francezilor a rămas constantă pînă în minutul 49, cînd tabela indica 22-15. Nemţii au început apoi cursa de urmărire. Au ajuns la 20-22 în minutul 54 şi au ratat o aruncare de la 7 metri, parată de Douda Karaboue. La final a fost 24-22 şi Franţa, în ciuda jocului care nu convinge, se apropie de semifinale. 

Partida a fost arbitrată de cuplul român Din-Dinu, cei dpoi neavînd probleme deosebite în cele 60 de minute.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează