SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM - GYOR 24-20 (ÎN TUR 25-25)

FRF felicită echipa de handbal Oltchim pentru calificarea în finală. Vezi comunicatul!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

Federaţia Română de Fotbal a emis aseară un comunicat prin care a ţinut să felicite echipa de handbal Oltchim pentru calificarea în finala Ligii Campionilor.

Iată mai jos comunicatul integral:

"Federaţia Română de Fotbal are marea bucurie şi datoria de onoare de a felicita din inimă echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea pentru performanţa de a se fi calificat în finala celei mai importante competiţii inter-cluburi, Liga Campionilor.

Pe fondul unei realităţi infrastructurale şi financiare, ştiute de toată lumea, pe care le cunoaşte sportul din ţara noastră, investiţiile permanente, continuitatea şi profesionalismul la cele mai înalte cote au creat o oază a performanţei la nivel european.

Strădaniile tuturor celor implicaţi au dovedit, exemplu pentru toţi sportivii, că se poate realiza ceva important şi în România, ceea ce nu înseamnă, desigur, că nu există posibilitatea de a şi cuceri trofeul. Oltchim este capabilă de o asemenea performanţă şi nimeni nu se îndoieşte de faptul că echipa vâlceană va lupta până la ultima picătură de energie.

Respectul nostru:

Doamnelor şi domnişoarelor handbaliste de la Oltchim

Domnului Radu Voina şi colegilor dumneavoastră din staff-ul tehnic

Conducerii administrative a clubului şi, nu în ultimul rând, extraordinarilor suporteri, care şi-au adus, şi ei, contribuţia la obţinerea acestei performanţe

Şi succes în marea finală cu Viborg! Se poate!"

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (18)
 •  20 Aprilie 2010, 14:36
Postat de pe 19 Aprilie 2010, 15:38

vai de capul tau fetito,uitate la steaua bistrita,sau cind joaca dinamo,rapid,cfr etc...sau in lume in general,uitate cind se joaca fotbal si uitate cind se joaca...suntem cunoscuti peste tot in lume dupa hagi,am fost in multe tarii si numai de fotbal se vorbeste iar in arizona se vorbea mai mult de baschet,cel masculin,bineinteles.tu poti sa contrazici si spui"poate" eu vorbesc de chestii reale.canalele de sport de ce dau numai fotbal?cu asta se face bani,fetito.bafta,iti spune catelu

trebuie sa te contrazic si acum numele id-ului vine de la copii mei ,chiar am ceva in fata daca intelegi ce spun ,deci nu sant fetita cum crezi tu ,si apropo de ce se inghesuie toti acum pe langa oltchim sa se vada la tv (ma refer in special la politicieni)care nu au nici un merit

 •  20 Aprilie 2010, 10:22

Da baieti bucurati-va ca vine Mondialul ca oricum 20 de ani de-acum incolo nu o sa ne mai calificam la un turneu final la fotbal, mai ales la Mondiale...asta e ideea....

 •  19 Aprilie 2010, 18:24

poate pare caraghios dar cu toate ca sunt femeie, eu fara fotbal nu as putea trai.imi place si handbalul si ma bucur pt.fete ca au ajuns in finala dar nu se poate face comparatie cu finala de la sevilia si nici macar cu un derby din campionat chiar daca in momentul de fata avem un campionat slab.succes fetelor sa luati cupa ca altfel se va uita totul intr-o saptamina si asa nu o sa tina prea mult mai ales ca vin finala uefa si CL.,de campionatul mondial nici nu mai vorbesc.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează