SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL (2-18 DECEMBRIE)

GALERIE FOTO Handbalistele "naţionalei" au luat un prim contact cu cel mai mare oraş din America de Sud

Într-un mall din Sao Bernardo do Campo, fetele s-au fotografiat alături de casa lui Moş Crăciun +3   FOTO
Într-un mall din Sao Bernardo do Campo, fetele s-au fotografiat alături de casa lui Moş Crăciun

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2011 20:13

După amicalul cu Coasta de Fildeş, cîştigat marţi de "tricolore", scor 31-27, româncele au avut miercuri puţin timp liber, reuşind să se plimbe pe lîngă hotelul în care sînt cazate, Liau Hotels Park Suites.

"Am făcut o plimbare printr-un parc şi fetele au intrat şi într-un mall. E ciudat să vezi brazi şi pregătiri de Crăciun, iar afară să fie aproape 30 de grade", a povestit antrenorul Radu Voina.

Handbalistele au pozat lîngă casa lui Moş Crăciun şi şi-au pus, ca de fiecare dată, cîte o dorinţă pentru Campionatul Mondial.
Ramona Farcău a găsit un telefon public şi a încercat să vadă cum funcţionează. "Noroc că e cu card, că dacă ar fi cu fise, ca să suni în România ar trebui să am un sac de monede", a glumit extrema dreapta. Azi, româncele urmează să se mute de la Sao Bernardo do Campo, aflat în zona metropolitană din Sao Paolo, exact în centrul oraşului brazilian. "De cînd ne-au adus aici ne-au tot amăgit că ne mută mîine, că ne mută mîine. Nu ar fi o problemă, dar în sala în care ne pregătim nu există poziţii de antrenament. Nu putem să facem două antrenamente zilnic, aşa cum ne dorim", a spus Voina.

Grupa României
România
Franţa
Brazilia
Tunisia
Japonia
Cuba

Programul meciurilor României
3 decembrie, 19:00 România-Tunisia
5 decembrie, 19:00 România-Cuba
6 decembrie, 21:15 România-Japonia
8 decembrie, 23:45 România-Brazilia
9 decembrie, 21:15 România-Franţa
* toate partidele vor fi transmise în direct de Dolce Sport

Brazilia-Muntenegru 28-24
Braziliencele nu se dezmint. Ziua şi amicalul pentru echipa gazdă, cu doar două zile înainte de startul turneului final! Şi rezultatele sînt excelente pentru viitoarea adversară a României în grupa C de la Mondiale. După ce au învins Spania cu 28-24 şi Olanda cu 27-24, sud-americancele au trecut marţi noapte tot cu 28-24 de Muntenegru. A treia favorită la aurul mondial, Muntenegru a condus la pauză, 17-15, dar în partea a doua selecţionerul Adzici le-a odihnit pe Bojana Popovici, Katarina Bulatovici şi Ana Djokici. În aceste condiţii, Brazilia a întors rezultatul şi a cîştigat la patru goluri diferenţă. Azi-noapte, Amorim şi compania au jucat ultimul amical cu Norvegia.

Site-ul lui Miky
Mihaela Tivadar (foto jos), interul stînga din "naţionala" României, are de ieri site personal. Pe www.mihaelativadar.ro, iubitorii handbalului pot afla detalii picante din viaţa jucătoarei de la Jolidon, cea care cu echipa reprezentativă a cîştigat argintul mondial în 2005, dar şi bronzul european în 2010. Miky face un apel la fanii ei şi ai handbalului să fie alături de echipa naţională pentru Mondialul din Brazilia. "Să fim toţi unul! Noi şi voi. O singură persoană. Să fiţi cu noi, lîngă noi, acolo, chiar şi cu gîndul. Chiar se simte, să ştiţi. Te gîndeşti că ceea ce faci contează, că sînt oameni care se uită şi care îţi sunt alături. Haideţi să fim unul, să strigăm împreună: Hai România!" e îndemnul handbalistei.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU HANDBALISTELE NOASTRE ÎN SAO PAOLO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
moiesteaua
moiesteaua  •  03 Decembrie 2011, 10:35

MAI TVR 1 SAU CUM TE CHEAMA STI SA INCASEZI BANI CU NEMILUITA DE LA TOTI LOCUITORII ACESTEI TARI DAR NU STI SA TRANMITI UN MECI DE FOTBAL DIN LIGA 1 SAU O COMPETITIE MAJORA CUM E CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL FEMININ, IN SCHIMB NU MAI SCAPAM DE DANUTZ SRL SAU CUM MORTII LOR II MAI CHEAMA . STITI DOAR SA BAGATI IN BUZUNARE HOTILOR , DE CE LUATI BANI PE ABONAMENT DACA NU TRANSMITETI NIMIC SA MA UIT LA TELEJURNAL ...TUVA IN GURA DE JAVRE CA NU SE MAI TERMINA HOTIA DIN TARA ASTA

handbaltotal
handbaltotal  •  02 Decembrie 2011, 16:02

Daca afla cineva unde anume pe NET se pot vedea meciurile de la CM DE HANDBAL va rog sa afisati siturile. Multumesc ! P.S. Ca doar Gatu a trebuit sa vanda drepturile la Dulcica.

cristinaco71
cristinaco71  •  02 Decembrie 2011, 12:42

DRAGELOR, LA MULTI ANI SI CAT MAI MULTE MECIURI CASTIGATE!!! HAI ROMANIA!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează