SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SERBIA 40-28

Gaţu: "Mulţi din ţară nu vor să ne vadă în semifinale!" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2010 00:00

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat că dacă jucătoarele române vor arăta că au învăţat ceva din înfrângerea cu Danemarca, atunci vor ajunge în semifinalele Campionatului European de handbal feminin.

"Paşii următori sunt 3, toţi trei pe aleea slavă, adică în compania Croaţiei, Rusiei şi a Muntenegrului. Dacă nu vom rata nimic şi vom arăta ce am învăţat din înfrângerea cu Danemarca, vom ajunge în semifinale.

Acolo unde, din păcate, mulţi din ţara nu doresc sa ne vadă. Nu vreau să intru in detalii, nu e momentul acum, în mijlocul competiţiei. Fetele au nevoie de sustinere şi încurajări, oricine pierde un meci", a declarat Gaţu pentru Mediafax.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (15)
vapopesc
vapopesc  •  20 Decembrie 2010, 11:07

ce aveti mai cu Gatu,Statul asta ,nu vrea sa mai aduca vre-o bucurie Romanilor.Fetele acestea minunate ,cu Radu Voinea in frunte,arata acestor guvernanti,imbuibati,cum se munceste cu adevarat,ca sa aduca in casele noastre singura bucurie de Craciun.Banii sant numai pentru ei,nu pentru noi romanii,care facem acesti bani.Acum vreti voi sa va mandriti ,cu succesul lor!Nu Fetelor. Noi toti ROMANII adevarati,va iubim din suflet.SARBATORI FERICITE VOUA!

ertuviss
ertuviss  •  12 Decembrie 2010, 12:11

Intotdeauna trebuie sa creezi imaginea unui dusman comun ca sa unesti grupul.

varanga53
varanga53  •  12 Decembrie 2010, 11:20

Domnu Gatu, m-ai convins:esti sosia luiHagi!Mare jucator,mai mult decat penibil ca antrenor sau conducator!In asemenea momente sa debitezi prostiile astea nu numai ca te descalifici, dar arati ca esti si un "pic" retardat!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează