SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Gavrilescu: "Ar fi o greşeală schimbarea lui Kovacs acum!"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2010 00:00

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat că nu ia în calcul schimbarea antrenorului Peter Kovac înainte de terminarea meciurilor din grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin.

"Ar fi o greşeală schimbarea lui Kovacs acum. Nu ştiu ce va fi după partidele din Grupa C, dar acum nu se pune problema unei demiteri. Continui să cred că singura problemă în ceea ce-l priveşte pe acest antrenor este comunicarea. Nu se face înţeles. Am învăţat din greşeli. În sezonul trecut eram într-o situaţie identică. Toată lumea cerea demiterea lui Voina. Am purtat discuţii cu Herbert Muller. Pînă la urmă a rămas Voina şi am ajuns în finală. Se poate repeta istoria, v-o spune Gavrilescu", a declarat preşedintele clubului, potrivit mediafax.

"În orice caz, Liga Campionilor se întrerupe în 21 noiembrie şi vom avea la dispoziţie două luni pentru a trage linie, pentru a vedea ce este de făcut. Important este să ne calificăm din această grupă. Meciul crucial este duminică. Randers vine la Rîmnicu Vîlcea să cîştige, este ultima lor şansă. Dacă le batem, sîntem în grupele principale. Dacă ne bat, situaţia noastră este critică, ne mai salvează numai rezultatele indirecte. Sper ca toată lumea să fie conştientă de importanţa acestei partide. Nu va fi un meci uşor, cu danezii nu te joci. Sper ca sala să fie arhiplină, fetele au mare nevoie de susţinerea vîlcenilor", a afirmat Gavrilescu.

Echipa de handbal feminin Oltchim Rîmnicu Vîlcea a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 26-22 (13-13), formaţia franceză Toulon, într-un meci din etapa a IV-a a grupei C a Ligii Campionilor, reuşind al doilea succes din această fază a competiţiei.

În primele trei meciuri din grupă, Oltchim a bifat o victorie cu Toulon (28-19) şi două înfrîngeri cu formaţiile nordice Randers HK (23-27) şi Larvik HK (31-34). În grupa C, Oltchim mai are de disputat două meciuri, ambele pe teren propriu, cu Randers HK (14 noiembrie) şi cu Larvik HK (21 noiembrie).

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
dan69
dan69  •  09 Noiembrie 2010, 15:57

ai dreptate Suporter-Valcean asta e asta a fost si cu Tadici a urmat riminici apoi au incercat si cu Voinea acum incearca cu Kovac "Dilibau" daca sint fetele asa profesioniste cred ca nu ar trebui sa primeasca multe indicati ear dupa ce primesc indicati ar trebui sa introduca mingea in poatra degeaba spui tnu trageti la semiinaltime trageti sus sau jos in atacul urmator se trage la SEMIINALTIME

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  09 Noiembrie 2010, 10:03

Kovacs are intr-adevar o problema de comunicare cu jucatoarele, engleza lui fiind aproximativa si greoaie. Poate i-ar trebui un traducator ungur (poate Szucz, cum sugera cineva). Sper sa nu avem emotii cu randers acasa. pana la urma importanta e calificarea, unele lucruri se mai pot regla din mers. Si eu cred ca demiterea lui Kovacs ar fi o greseala. Eu cred ca nu e un antrenor rau, incet-incet se va vedea mana lui.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  09 Noiembrie 2010, 10:00

Nu discut valoarea de antrenor a lui Kovacs, dar multi s-au grabit sa-l critice dupa ce, in ultimul time-out cu Toulouse, Kovacs a pregatit faza defensiva in loc sa dea indicatii de atac. Dupa parerea mea a fost o mutare inteligenta a lui Kovacs si nicidecum o greseala! S-a dovedit ca in astfel de faze, schemele pregatite nu prea ies si de cele mai multe ori se pierde mingea. Astfel, Kovacs a luat din presiune si la faza aia chiar am marcat. In plus, aveam avantaj, ne era suficient si un egal.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează