SPORTURI  »  HANDBAL  »  NAŢIONALA

Gheorghe Tadici îşi dă demisia! » Antrenorul naţionalei nu mai aşteaptă să fie demis de noul preşedinte FRH

Gheorghe Tadici, în discuţie cu Luciana Marin, la Mondialul din 2013, gata să-şi încheie un nou mandat // Foto: Marius Ionescu
Gheorghe Tadici, în discuţie cu Luciana Marin, la Mondialul din 2013, gata să-şi încheie un nou mandat // Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat miercuri, 12 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 februarie 2014 22:50

Actualul selecţioner nu aşteaptă să fie dat afară, anunţîndu-şi singur plecarea.

Imediat după desemnarea noii conduceri a FRH, toată lumea şi-a pus întrebarea. Cine vor fi selecţionerii echipelor naţionale, avînd în vedere că Dedu a anunţat că aceştia nu trebuie să mai aibă apartenenţă de cluburi. Gheorghe Tadici, antrenor la HC Zalău, şi Eliodor Voica, tehnicianul de la Ştiinţa Dedeman Bacău, nu îndeplinesc criteriile.

Tadici a spus răspicat că "nu mi-e frică dacă voi fi înlăturat. Eu am contract pînă în 2016, sînt în obiective, şi nu văd de ce aş fi dat afară. Dacă se va întîmpla însă asta, eu nu ţin de scaun. Munca grea la echipă am făcut-o, am reuşit schimbul de generaţii, acum nu mai rămîne decît să ne pregătim corespunzător", a spus selecţionerul fetelor. Tadici a adăugat că în cele 18 luni de cînd pregăteşte echipa, nu şi-a primit banii.

Îşi va anunţa plecarea
Surse apropaite lui Gheorghe Tadici spun însă că selecţionerul îşi va anunţa în cîteva zile demisia de la echipa naţională. "A fost, în ultimul timp, un curent anti-Tadici. Eu nu stau să mă dea Dedu afară, voi pleca singur", a spus, se pare, Gheorghe Tadici.

Antrenorul de la HC Zalău va rămîne însă ca un ghimpe în coasta federalilor, el fiind votat pentru al şaselea mandat consecutiv în viitorul Consiliu de Administraţie al FRH.

Verstergaard? Favorită e Mariana Tîrcă
Alexandru Dedu şi-l dorea, din cîte se pare, pe Jakob Vestergaard la cîrma "naţionalei" feminine, danezul avînd avantajul că a antrenat un an în România, pe vremea Oltchimului, şi cunoaşte foarte bine jucătoarele susceptibile să fie convocate. Vestergaard vine vineri în România, pentru a discuta cu CSM Bucureşti despre strategia clubului, dar a anunţat că nu va antrena nici o echipă de club.

De la "naţionala" României aşteaptă un semn. Cum Vestergaard e însă un antrenor scump, federaţia caută şi o a doua variantă. Cei mai mulţi membri din conducerea actuală a FRH sînt de părere că varianta cea mai bună ar fi instalarea Marianei Tîrcă. Aceasta nu mai are echipă de cînd a fost demisă de la Corona Braşov, iar în plus e şi în echipa lui Dedu, membru în Consiliul de Administraţie.

500 de euro pe lună e salariul selecţionerului Gheorghe Tadici la echipa naţională

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
handbaltotal
handbaltotal  •  13 Februarie 2014, 11:08

Daaaaaaaaaaaa. Plecarea Lui tadici cea mai buna stire pe anul acesta pana acum. Daaaaaa.

ghita49
ghita49  •  12 Februarie 2014, 18:34
Postat de cainerau1953 pe 12 Februarie 2014, 16:51

Normal cum a cazut gatu cum pleaca toate fosilele ca stiu ca numai au acceiasi sustinere, sper sa numai vad in viitorul apropiat tandemul Voina-Tadici an de an, practic astea 2 fac cu schimbul, trb adus un danez sau un norvegian iar eu l-as propune selectioner pe unul dintre Vestergaard sau selectionerul Braziliei care a castigat mondialu anu acesta !!!

eu eram convins ca toti romanii se pricep la fotbal dar vad ca mai nou le au si cu handbalul!!! ... de aia am ajuns aici.

ghita49
ghita49  •  12 Februarie 2014, 18:26

bataie de joc cu Tadici! sa-i dai 500 euro pe luna, Piturca ia banii astia intr-un sfert de zi, sa nu mai vorbim de rezultatele celor doi, rusine!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează