SPORTURI  »  HANDBAL  »  EHF EUROPEAN LEAGUE

Gloria Bistrița joacă la victorie în deplasarea de la Bensheim din grupele EHF European League

Jucătoarele de la Gloria Bistrița la time-out Foto Facebook Gloria Bistrița
Jucătoarele de la Gloria Bistrița la time-out Foto Facebook Gloria Bistrița

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 13:33 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 14:07

Gloria Bistrița joacă astăzi de la ora 17:00 în Germania împotriva formației HSG Bensheim, în etapa a doua din grupele EHF European League. Partida va fi televizată în direct de televiziunile Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport.

Gloria Bistrița a plecat vineri în Gemania pe ruta Cluj Napoca-Frankfurt și apoi cu autocarul aproximativ 60 de kilometri până la Bensheim. Antrenorul Florentin Pera are la dispoziție tot lotul pentru acest meci, după ce Bistrița a învins-o miercuri în Liga Națională pe SCM Râmnicu Vâlcea cu 30-27.

Florentin Pera: „Spiritul de luptă ne va aduce victoria!”

„Ne așteaptă un meci greu în Germania, cu o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic. Avem nevoie de o evoluție consistentă în apărare, care să ne favorizeze tranziția ofensivă, pentru a marca cât mai mute goluri ușoare. 

Fiecare punct este important în economia grupei și trebuie să luptăm pentru fiecare minge până la ultima picătură de energie. Spiritul de luptă și de echipă trebuie să reprezinte elemente de bază pentru a câștiga cu Bensheim”, a declarat pentru GSP Florentin Pera.

3este locul pe care îl ocupă Gloria Bistrița în Liga Florilor, după CSM București și Rapid

Gloria Bistrița este favorită la casele de pariuri

În prima etapă din grupă, HSG Bensheim a pierdut în Franța, la Nantes, cu 27-39, în timp ce ardelencele au învins cu 26-23 pe teren propriu pe MKS Lublin. După meciul din Franța, Bensheim a reușit o victorie în campionat, 26-25 cu Metzingen.

După 11 etape în campionatul Germaniei, Bensheim este pe locul 3 cu 16 puncte, obținute din 8 victorii și un egal. Vedeta echipei este fosta internațională germană Kim Naidzinavicius, 32 de ani, care a venit astă vară de la Bietigheim.

Casele de pariuri o dau favorită pe Gloria Bistrița cu o cotă de 1.35, în timp ce Bensheim este cotată cu 4.50 la o eventuală victorie.

Un prim „7” probabil pentru Gloria Bistrița: De Arruda, Dincă, Bazaliu, Laslo, Mbengue, Seraficeanu, De Araujo.

Clasament Grupa C

EchipăMeciuriVictoriiEgaluriÎnfrângeriGolaverajPuncte
1.Neptunes Nantes110039-272
2.Gloria Bistrița110026-232
3.MKS Lublin100123-260
4.HGS Bensheim100127-390

Citește și: 

Programul zilei la Campionatul European de handbal masculin: ore de start + televizări » Marea favorită revine pe parchet
Euro 2024
Programul zilei la Campionatul European de handbal masculin: ore de start + televizări » Marea favorită revine pe parchet
Iancu n-a putut să oprească prăbușirea „tricoloră” » România, învinsă clar de Austria în primul meci de la Campionatul European de handbal masculin! Ce urmează
EURO 2024
Iancu n-a putut să oprească prăbușirea „tricoloră” » România, învinsă clar de Austria în primul meci de la Campionatul European de handbal masculin! Ce urmează

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
MaxiP
MaxiP  •  13 Ianuarie 2024, 16:02

Spiritul de lupta poate aduce victoria, nu priceperea antrenorului, asa este. Domnule Pera, asteptam demisia de onoare de la nationala, cu speranta ca se va investi intr-un profesionist, e pacat totusi de o generatie buna. Bine ca se pompeaza bani intr-un selectioner de top la nationala masculina, una fara perspective prea mari, dar pentru echipa cu care chiar ai putea face performante, ne bazam pe amatori.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează