SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Grupă bună

Articol de - Publicat sambata, 05 iulie 2008 00:00

Oltchim a nimerit în aceeaşi grupă cu campioana Rusiei, Lada Togliatti, şi cu deţinătoarea Cupei Cupelor, Larvik.

“Galacticele” de la Oltchim se pot declara mulţumite după tragerea la sorţi a grupelor Ligii, care a avut loc a­sea­ră, la Göteborg. Din urna a treia va­lorică, vîlcencele au nimerit în a­ce­eaşi grupă cu Lada Togliatti, echipa care le-a dat bătăi de cap în se­zo­nul trecut, dar şi cu deţinătoarea Cu­pei Cupelor, Larvik, formaţia nor­vegiană care le-a făcut pe bra­şo­vence să plîngă după finală.

“Am evitat din prima urnă pe Zvezda Zvenigorod şi Hypo Viena. Din cea de-a doua urnă însă, am fi preferat pe Elda Pres­ti­gio sau Krim Ljubljana”, a declarat preşedintele Oltchimului, Ioan Ga­vri­lescu. Ol­ten­ce­le îşi vor afla ul­ti­mul adversar din grupă abia pe 5 octombrie, după ce se vor disputa meciurile din grupele preliminare. În grupa C însă, din care face parte cam­pioana României, va juca în­vin­gătoarea seriei întîi preliminare din care fac parte Itxako (Spa), Leipzig (Ger) şi Podravka Koprivnica (Cro). “E tot ceea ce ne-am putut dori. Am evitat astfel şi Ikast, şi FCK Co­pen­ha­ga, în even­tua­litatea în care da­ne­zele se califică”, a încheiat Ga­vri­lescu.

Oltchim va debuta în Ligă pe teren propriu contra campioanei Norvegiei, Larvik HK.

9 victorii un egal şi două înfrîngeri e palmaresul Oltchimului în Ligă, sezonul trecut.

Rulmentul în infern

Dacă va reuşi să treacă de Ikast şi de polonezele de la Lublin, în grupa preliminară, Rulmentul Braşov va face parte din grupa A, care poate fi uşor denumită “Grupa morţii”. Alături de deţinătoarea Ligii Campionilor, Zvezda Zvenigorod, de campioana Ungariei, Gyor, şi de cea a Macedoniei, Kometal Skopje, Rulmentul ar avea o misiune foarte grea. Braşovencele ar debuta pe teren propriu cu Zvezda Zvenigorod!

Grupele Ligii Campionilor (F)

Grupa A

Zvezda
Gyor
Kometal Skopje

Grupa B

Hypo Viena
Elda Prestigio
Buducnost

Grupa C

Lada Togliatti
Larvik HK
Oltchim

Grupa D

Viborg HK
Krim Ljubljana
FC Nürnberg

Masculin: Steaua, grupă grea

Campioana României la masculin va avea parte de o grupă grea dacă va trece de belgienii de la Sasja în turul preliminar. “Militarii” au fost repartizaţi în aceeaşi grupă cu Portland San Antonio (Spania), RK Cimos Koper (Slo) şi Cehovschi Medvedi (Rus).

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează