SPORTURI  »  HANDBAL  »  HYPO-OLTCHIM

Gunnar Prokop, omul negru! La meciul cu Oltchim, managerul lui Hypo nu are voie însă să stea pe bancă!

prokop
prokop

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2010 00:00

Gunnar Prokop, omul care patronează pe Hypo Viena, este cunoscut drept patronul cu cea mai mare influenţă în handbal.

Totul pleacă de la faptul că sediul Federaţiei Europene de Handbal se află chiar la Viena şi de aici şi relaţiile magnatului austriac. Toate echipele s-au plîns de-a lungul timpului de arbitrajele defavorabile în întîlnirile cu Hypo Viena, singura formaţie care, pe teren propriu, a reuşit calificări spectaculoase, remontînd diferenţe şi de 10 goluri! Sfera de influenţă a lui Prokop a mai scăzut însă în ultimul timp, mai ales după ce soţia sa, ministru de interne în Austria, a murit în ultima zi a anului 2006.

În 2009, Prokop a fost implicat într-un imens scandal după ce la meciul cu Metz, a intrat pe teren în ultimele secunde şi a oprit contraatacul campioanei Franţei. A fost iniţial suspendat 5 ani, dar apoi pedeapsa i-a fost redusă de EHF doar la un an. La meciul cu Oltchim, Gunnar Prokop nu va avea astfel dreptul să stea pe banca tehnică a echipei sale.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează