SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / GYOR - OLTCHIM, AZI, 18:15, SPORTRO)

Gyor a scăpat de emoţii pentru ultima etapă a grupelor Ligii!

Oana Manea, Manea, Oltchim
Oana Manea, Manea, Oltchim

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Zvezda Zvenigorod a pierdut aseară în Spania şi Gyor nu mai are nevoie de victorie cu Vîlcea

Incredibil ce bătaie a încasat echipa lui Evgheni Trefilov, Zvezda Zvenigorod, în deplasarea din Spania, cu Itxako Estella. Ibericele au cîştigat cu 31-23 după ce au condus la pauză cu 9 goluri şi diferenţa a fost chiar şi de 11 lungimi!

Itxako a rămas pe ultimul loc în clasament, dar a scos Zvezda din calculele calificării. În schimb, campioana Ungariei, Gyor, a scăpat de emoţii în meciul de azi cu Oltchim. Partida se joacă doar pentru şefia grupei, acolo unde vîlcencele au totuşi prima şansă. "Galacticele" au trei variante pentru ca  marti a Linz, la tragerea la sorţi, să fie în urna favoritelor: victoria, egalul şi înfrîngerea la maximum trei goluri diferenţă.

"Noi nu am avut niciodată şansa să ne califice alţii. Pe Gyor uite că i-a calificat Itxako. Se va juca însă pentru locul întîi în clasament", a declarat preşedintele Ioan Gavrilescu. "Nu pornim cu gîndul ca să pierdem la trei goluri. Ne gîndim doar la un nou succes", a spus şi pivotul Oana Manea (foto).

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
varain2
varain2  •  17 Ianuarie 2010, 02:39

i-auzi,si contestatarii de la Valcea faceau grimase ca nu s-a castigat la scor cu spaniolele!!!!! Ciocu mic si lasa-ti-l pe Voinea sa lucreze,inconstientilor!

oncutz
oncutz  •  17 Ianuarie 2010, 01:36

Fara suparare dar cateodata nu inteleg ce fel de calcule faceti?!!!!Nu e deloc convenabil pt oltchim ca zvezda a pierdut.Daca Zvezda castiga,atunci Gyor era obligata sa castige cu Oltchim(calificata oricum 100%),iar oltchimului ii ajungea sa nu piarda la mai mult de 3 goluri.Si o dadeau la pace pt o victorie la 1 gol sau 2 a Gyorului si astfel ambele echipe erau multumite.Acum Gyorul e calificata si ea si nu mai are nimic de pierdut.Si va juca sa castige locul 1.

 •  17 Ianuarie 2010, 01:04

Bravo, buna mentalitate, cum ar trebuie sa o aiba toti romanii

Vezi toate comentariile (3)
Comentează