SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Hackerii i-au spart telefonul unei cunoscute handbaliste și i-au postat pozele nud pe internet: "Intimitatea mea a fost furată"

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 18:11

Evoluțiile slabe din ultimul timp pentru una dintre cele mai bune handbaliste de la Gyor, norvegianca Nora Mork, nu sunt întâmplătoare.

Presa din Norvegia și cea din Ungaria au dezvăluit faptul că interul dreapta suferă enorm după ce hackerii i-au spart telefonul și au împrăștiat imaginile private cu jucătoarea în ipostaze nu tocmai "cuminți"!

"Viața mea s-a schimbat foarte mult!", a declarat jucătoarea cu lacrimi în ochi, pentru televiziunea norvegiană TV2. "Am fost la echipa națională în luna octombrie și atunci mi-am dat seama că telefonul mi-a fost spart. Imaginile au fost distribuite pe internet, intimitatea mea a fost furată. De atunci încrederea mea nu mai e la cote înalte, am fost foarte obosită, abia am putut trece peste această perioadă", a mai spus Nora Mork.

Sora geamănă a Norei, Thea Mork, care evoluează la Larvik, a declarat că hackerul este un tânăr de 20 de ani. Mai mulți alți internauți au distribuit apoi imaginile cu pozele în care Nora Mork apare complet dezbrăcată.

Poliția norvegiană a intrat pe fir și-l caută acum pe autorul furtului. Nora Mork a primit sprijin din partea clubului maghiar, dar și din partea colegelor de la echipa națională. Nora Mork a ajuns să vorbească în Norvegia cu ministrul Justiției despre povestea sa. Acesta i-a promis tot sprijinul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
749913671784643
Razvan Marcel  •  17 Ianuarie 2018, 23:11

trebuie sa iti explic ce echipa e sau vezi tu.haha

749913671784643
Razvan Marcel  •  17 Ianuarie 2018, 23:09

Trebuie sa iti explic ce echipa ,normal ca da.E o echipa dar iti dau linkul sa vezi si tu ,limba .https://www.digisport.ro/galerie-foto/1/special/jucatoarele-unei-echipe-de-rugby-au-pozat-nud-in-scop-caritabil-255909#5

baixinho
baixinho  •  17 Noiembrie 2017, 22:12
Postat de Razvan Marcel pe 16 Noiembrie 2017, 23:44

Prea multa galagie pt niste poze nud,o echipa din Spania au pozat toate nud ca sa scape echipa de la faliment,si nu a iesit atat tam-tam.

"o echipa din Spania au pozat toate nud" asta în ce limbă e?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează