SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA

Haos total la handbal: "Eu sînt vinovat pentru că am acceptat să jucăm cu Bacău!"

Articol de - Publicat vineri, 05 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 septembrie 2014 16:47

Nurhan Ali, directorul executiv de la HCM Constanţa, spune că de cînd preşedintele Alexandru Dedu e internat în spital, la federaţie e un haos total.

HCM Constanţa a pierdut la masa verde Supercupa României, ediţia 2014, federaţia convenind că muntenegreanul Mladen Rakcevici nu avea drept de joc. Pe teren, campioana României se impusese cu 24-21.

Nurhan Ali, directorul executiv al Constanţei, spune că el e singurul vinovat pentru tot ceea ce s-a întîmplat. "Eu sînt singurul vinovat pentru toată această tevatură pentru că am acceptat să disputăm Supercupa!

Bacăul nu avea nici un drept să fie acolo! Ce au cîştigat ei? De cinci ani se chinuie să ne bată şi nu pot. Nu au fost în stare să cîştige nici în faţa unei rămăşiţe a echipei noastre", a tunat Nurhan Ali.

Oficialul constănţean e contrariat. "Admit că nu aveam cartea verde, nu ne sosise de la federaţia europeană, a venit la 12 ore după încheierea jocului, dar noi plătisem transferul la FRH. Supercupa României s-a jucat de patru ori în ultimii 12 ani, e o competiţie cu caracter semioficial. Am zis că nu e un capăt de ţară dacă folosim un jucător care era deja legitimat!".

"Au făcut numai legi tîmpite!"
Nurhan Ali a continuat pledoaria. "Domnul Ciobanu, managerul de la Bacău, spune că nu a stat degeaba 12 ore în Consiliul de Administraţie ca să voteze legi, pentru ca apoi acestea să fie călcate în picioare. Au stat degeaba 12 ore, puteau să stea şi trei zile în şedinţă. Au scos numai legi tîmpite! Cum îmi explică mie faptul că trebuie să plătesc bani la federaţie pentru jucătorii străini pe care-i legitimez?

Cu ce drept iau aceşti bani? Jucătorii care îşi prelungesc contractele, la federaţia română sînt socotiţi transferuri. De cînd asta? Adzici, după 10 ani petrecuţi la Constanţa, şi Angelovski, după 6 ani, şi-au prelungit contractele, dar am fost nevoit să plătesc taxă că sînt jucători străini. În plus Vujadinovici şi Cutura sînt sub contract cu mine. Şi la ei trebuie să plătesc. Nu vreau să plătesc! Să-mi dea hîrtie FRH că pot să-i dau afară! Pe ce bază fac asta?", întreabă directorul executiv al campioanei României.

Constanţa merge în Belgia fără pretenţii
Campioana României participă azi şi mîine, la Hasselt, în Belgia, la turneul de calificare pentru grupele Ligii Campionilor. HCM Constanţa întîlneşte azi, de la ora 21:00, campioana Belgiei, Initia Hasselt, în celălalt meci urmînd să se înfrunte, de la ora 18:30, HK Haslum (Norvegia) şi Besiktas Istanbul (Turcia). Doar învingătoarea grupei va juca în grupele Ligii, acolo unde o aşteaptă deja FC Barcelona (Spania), KIF Kolding (Danemarca), Wisla Plock (Polonia), Flensburg (Germania) şi Alingsas HK (Suedia). Cu problemele financiare pe care le are, HCM nu-şi doreşte să ajungă în Ligă, mai ales că nu poate juca pe teren propriu meciurile din grupe, sala din Constanţa nefiind omologată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
corsair83
corsair83  •  06 Septembrie 2014, 08:08

Ce sa intelegem din articolul acesta? Constanta nu mai are fortza sa bata o echipa mediocra Hasselt, sau chiar daca ii pot invinge ei se vor da la o parte pt ca nu-si doresc sa se califice in grupe? Nu de alta, dar macar sa facem si noi un ban cinstit la pariuri .... Hasselt are cota 8 ca ii bate pe ai nostri.

analog
analog  •  05 Septembrie 2014, 21:53

De ce ti-e frica,nu scapi! Cica sa le bata pe toate...ce rusine pentru Romania si nea mazare,sa facem carnavaluri si povestiri istorice,dar sa iasa din Europa pe usa din dos.In Constanta nu sunt gaze!(umbla romanasii lui mazare cu buteliile in spinare),nu au o sala decenta de sport, au o bataie de joc de cazino, niste santuri prin centrul istoric, gogosi infecte pe plaja,plimbate prin soare de niste nespalati, mai au domnitori,faraoni, dar nu au decenta,datorita unui conducator prea prost.Oprescu a putut cu csm,la feminin.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează