SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINALA CHALLENGE CUP / ABC BRAGA-HC ODORHEI (16/17 - 23/24 MAI)

HC Odorhei va trebui să joace cinci meciuri în doar 11 zile: "Aş fi preferat să jucăm returul finalei Challenge Cup la Braga!"

Vladimir Rusia, georgianul-golgeter de la HC Odorhei Foto: Alex Dima
Vladimir Rusia, georgianul-golgeter de la HC Odorhei Foto: Alex Dima

Articol de - Publicat miercuri, 22 aprilie 2015 00:00

HC Odorhei va avea şi deplasări care însumează peste 4.000 de kilometri

Calificată în finala Challenge Cup, HC Odorhei va juca partida retur contra portughezilor de la ABC Braga pe teren propriu, conform tragerii la sorţi care a avut loc ieri, la Viena. Deşi e un mic avantaj, antrenorul ardelenilor ar fi preferat ca returul să aibă loc în Portugalia.

"Îmi doream acest lucru doar pentru a nu mai face deplasarea în acea săptămînă, ca băieţii să fie mai odihniţi", a declarat Caba. A detaliat imediat. "Pe 6 şi 7 mai vom juca partidele cu Potaissa Turda, pe teren propriu. Eu vreau să cred că vom trece, ne vom califica în semifinale. Pe 9 mai, ar trebui să jucăm cu CSM Bucureşti sau HCM Constanţa, echipa care va trece de sferturi.

Pe 13 mai va fi meciul doi din semifinale, iar pe 16 sau 17 mai disputa cu Braga din deplasare. Măcar rămîneam acasă, aşa avem de făcut peste 4.000 de kilometri", a adăugat Caba.
"În viitor, sper ca federaţia să revizuiască acest program, unul infernal, la un ritm la care echipele nu pot face faţă. În plus, sistemul e foarte prost. Nu e posibil ca echipa care termină pe primul loc să aibă avantaj doar faptul că va juca două meciuri pe teren propriu, în play-off. Nicăieri nu se întîmplă acest lucru", a încheiat Vlad Caba.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează