SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

HCM Baia Mare nu mai scapă de accidentări » S-a rupt şi Buceschi!

Buceschi va rata meciul cu Hypo Viena
Buceschi va rata meciul cu Hypo Viena

Articol de - Publicat vineri, 18 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 octombrie 2013 19:31

După Szucs, Pîrvuţ şi Diniş, pe lista indisponibilelor la Baia Mare se adaugă şi Eliza Buceschi. Centrul nu va putea juca sîmbătă în partida cu Hypo Viena.

HCM Baia Mare nu mai scapă de ghinioane. De la începutul sezonului, antrenorul Costică Buceschi nu a putut alinia niciodată cea mai bună echipă din cauza accidentărilor.

În campionat, vicecampioanele s-au descurcat, cîştigînd tot, dar în Liga Campionilor, lipsa cîtorva dintre fete s-a cunoscut.

Gabriella Szucs şi Georgeta Diniş nu au putut evolua în primele două meciuri din Ligă, în timp ce Paula Ungureanu şi Aneta Pîrvuţ au făcut-o doar cîteva minute, nefiind refăcute.

Goal-keeperul venit de la Oltchim a reintrat între buturile echipei sale miercuri, în victoria de la Roman, 21-17, a şasea consecutivă din campionat, dar Szucs, Diniş şi Pîrvuţ nu au fost trecute pe foaia oficială.

Fractură de metatarsiene
Problemele pentru antrenorul Costică Buceschi s-au agravat înainte de meciul de sîmbătă, cu Hypo Viena, din etapa a treia a Grupei A, în Liga Campionilor. Fiica sa, Eliza Buceschi, nu va putea evolua, ea suferind la unul dintre antrenamente o fractură de metatarsiene, la mîna dreaptă.

Eliza a ratat astfel şi convocarea la echipa naţională, pentru meciurile cu Norvegia, din preliminariile CE 2014. Este aceeaşi accidentare de care suferă şi interul stînga, Gabriella Szucs, care nu va putea evolua nici ea în partida cu Hypo Viena.

HCM Baia Mare şi Hypo Viena se va disputa sîmbătă, de la ora 17:00, în direct la Digi 1 şi Dolce 1. HCM e pe ultimul loc în grupă, cu 0 puncte, în timp ce austriecele au două puncte.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
razvyyc
razvyyc  •  18 Octombrie 2013, 22:05
Postat de ceaiuri pe 18 Octombrie 2013, 18:56

meci greu cu o echipa sudata,jucatoare iuti,tehnice, multe se regasesc in nationala braziliei daca nu schimbam ceva...de la antrenor in jos(mentalitate ,solutii,idei de joc)va fi greu pt ca deja avem cea mai slaba aparare din cele 16...totusi maine cu 2 rusoaice de treaba sa aducem primele puncte

Echipa nu-i inchegata inca. Toata vara se aparau in alta formula, cu Gabi si Geta in aparare. Sper ca Melinda Geiger sa constientizeze ca echipa se bazeaza pe ea, sa incerce poarta mai mult si sa lase artificiile, majoritatea nu-i ies. Mai sper ca Puiu sa fie folosita mai mult. Avem nevoie de o jucatoare activa per inter stanga, in alte conditii o sa-i fie greu Melindei cu blocajul in fata. Daca si Paula isi mai mareste procentajul o sa iasa bine. Forta HCM Baia Mare!

ceaiuri
ceaiuri  •  18 Octombrie 2013, 18:56

meci greu cu o echipa sudata,jucatoare iuti,tehnice, multe se regasesc in nationala braziliei daca nu schimbam ceva...de la antrenor in jos(mentalitate ,solutii,idei de joc)va fi greu pt ca deja avem cea mai slaba aparare din cele 16...totusi maine cu 2 rusoaice de treaba sa aducem primele puncte

gabrielaj
gabrielaj  •  18 Octombrie 2013, 15:25

hai fetelor dati totul in meciul cu austriecele ca vrem sa vedem o prima victorie si sa speram ca nu vor mai fi accidentari .FORTA HCM!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează