SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

HCM Constanţa joacă cu casa închisă

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Partida dintre HCM Constanţa şi PAOK Salonic, care poate transforma campioana României în prima echipă de club care depăşeşte faza grupelor în Liga Campionilor, a suscitat un interes enorm în rîndul buzoienilor.


Pentru partida care se va disputa sîmbătă, de la ora 16.15, în Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău, biletele s-au vîndut în ritm susţinut, în doar cîteva ore fiind epuizate 400 de tichete. "Cu siguranţă constănţenii vor juca cu casa închisă meciul cu grecii de la PAOK", a declarat directorul Direcţiei de Sport Buzău, Paul Diaconescu. Preţul unui bilet este de 20 de lei.


Pentru a depăşi faza grupelor, HCM Constanţa nu trebuie să piardă meciul cu PAOK Salonic. Cu două etape înainte de final, HCM Constanţa ocupa locul 4 în grupa, ultimul care asigură calificarea în faza următroare a Ligii Campionilor.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  26 Februarie 2010, 14:20

DA asa e ,mai ramane sa vina sa va arbitrze DIN-DINU, la comanda lui Nicusor, iar apoi DIN sa-si distribuie la greu cand incepe sezonul conservele de la Valcea in toata Mamaia si Constanta, iar la vara sa nu uite familia 2 saptamani la Flora in Mamaia cu catel si purcel.....Stiti dle Gatu si DANCESCU aceasta practica ??? DA-dar va faceti ca nu vedeti....oare de ce? Raspuns in curand..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează