SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA - ROM CRI BRAŞOV 37-22

HCM Constanţa şi-a păstrat titlul

HCM Constanta
HCM Constanta

Articol de - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

HCM Constanţa a devenit din nou campioană, cu două etape înainte de finalul sezonului

Învingătoare ieri în partida cu codaşa Rom Cri Braşov, 37-22, HCM şi-a asigurat titlul de campioană cu două etape înainte de finalul sezonului. Constănţenii au un avantaj de 4 puncte în faţa principalei contracandidate, UCM Reşiţa, şi nu mai pot fi depăşiţi, graţie victoriilor din meciurile directe. Gruparea de pe Litoral a bifat astfel al doilea titlu consecutiv şi al cincilea din istoria clubului. 

Marea sărbătoare va avea loc pe 6 mai, cînd e programat, pe teren propriu, meciul cu Dinamo din ultima etapă, constănţenii urmînd să primească medaliile şi tricourile de campioni. "Este fantastic că am reuşit să ne menţinem în frunte pentru al doilea an consecutiv. A fost un sezon lung şi greu, dar şi cel mai bun din istoria echipei, pentru că am trecut în premieră de faza grupelor în Liga Campionilor. Sper să cîştigăm şi Cupa României şi să facem eventul după patru ani", a spus căpitanul Laurenţiu Toma.

"Cîştigarea acestui titlu este cu atît mai dulce cu cît am făcut o performanţă istorică în Liga Campionilor. De obicei, echipele se concentrează pe competiţiile europene, dar noi am reuşit să ne păstrăm în frunte şi în campionat", a adăugat directorul executiv al constănţenilor, Nurhan Ali. "Sînt fericit că am luat al doilea titlu cu HCM, venit la finalul unui sezon extrem de dificil", a mărturisit şi antrenorul Zoran Kurtes, care speră să continue şi în sezonul următor la Constanţa.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează