SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / CIUDAD REAL -HCM CONSTANŢA, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

HCM înfruntă astăzi Ciudad Real cu Eden Hairi pe bancă » Alt început

Articol de - Publicat duminica, 10 octombrie 2010 00:00

HCM Constanţa o întîlneşte azi pe Ciudad Real avîndu-l pe bancă în postura de antrenor principal pe Eden Hairi.

Numirea lui Eden Hairi în funcţia de antrenor principal al HCM Constanţa va readuce în jocul campioanei României schemele puse la punct în sezonul trecut de regretatul Zoran Kurtes.

Prima ocazie pentru constănţeni să pună în practică schemele care au adus cea mai bună performanţă din istoria clubului este în această seară, cînd vor da piept în deplasare cu una dintre favoritele la cîştigarea Ligii Campionilor, Ciudad Real, într-o partidă contînd pentru Grupa D.

"Avem foarte multe de pus la punct şi voi încerca să revitalizez sistemele de joc pe care le pusesem în aplicare cu Zoran Kurtes. Vom lupta în memoria lui în toate meciurile şi sper ca acest lucru să fie o motivaţie în plus pentru jucători. Trebuie să ne folosim de experienţa pe care o are Buligan împotriva celor de la Ciudad Real", a spus antrenorul Eden Hairi.

Prima mutare a noului tehnician a fost să-l  readucă în lot pe interul stînga Florin Nicolae. "Sperăm să ne mobilizăm şi să facem cel mai bun meci de pînă acum", a adăugat căpitanul Laurenţiu Toma. După primele două etape, HCM nu a acumulat nici un punct şi ocupă ultimul loc în clasament.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
blimp
blimp  •  10 Octombrie 2010, 14:05

LIGA NATIONALA MASCULINA ://www.banatsport.ro/stiri/seceta-continu%C4%83-la-hcm-poli

illusionro
illusionro  •  10 Octombrie 2010, 02:16

la ce folos daca au echipa daca sunt prea zgarciti sa angajeze un ANTRENOR???? varza ;)v-o luati la 20-30 de goluri sau sub 10 si veniti si spuneti ca ati facut un meci maaare ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează