SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Huţu e mămică: "Sînt foarte fericită!"

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

Luminiţa Huţupan a născut în jurul orei 12:00 o fetiţă la maternitatea din Rm. Vîlcea. Aceasta a născut prin cezariană, cu ajutorul directorului maternităţii, doctorul Stoica. Fetiţa va purta numele de Ştefania şi la naştere a primit nota 9 din partea medicilor.

"Nu mă aşteptam să nasc aşa repede, dar bucuria trăită aseară de calificiarea Oltchimului în finala Ligii Campionilor a contat probabil foarte mult. N-am putut să dorm toată noaptea, acum sînt bine şi fericită. Mi-am văzut copil, a fost o naştere uşoară", a spus Huţu pentru gsp.ro

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  20 Aprilie 2010, 13:27

FELICITARI MAMICO!!! Stefania sa fie sanatoasa si sa aveti numai bucurii din partea ei. M-as bucura insa foarte mult daca Stefania ar fi peste 18 ani portarul ROMANIEI!!!

 •  20 Aprilie 2010, 08:42
Postat de pe 19 Aprilie 2010, 16:19

SA_ti traiasca dar au mai nascut si alte femei in Romania, fara a fi atat de mediatizate catine si Bradeanu, care platiti la greu aceasta mediatizare de ani de zile. Speram sa nu ne stresezi de acum cu plodul, ca ne miram pe ea si... LASANEEEEEEE ...!!!!!!!

Bai Zavoi, in primul rand ca esti un egoist si un labagiu pentru ca nu apreciezi cum trebuie nasterea unui copil.Pe tine te-a facut o matusa cu un caine lup?

 •  19 Aprilie 2010, 16:39

Pentru bunatatea ta , Dumnezeu te-a rasplatit cu cea mai frumoasa medalie. Va dorim sa fiti sanatoase FELICITARI !!! Grupul de la Deva

Vezi toate comentariile (7)
Comentează