SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - VARDAR 25-30

În genunchi! CSM București tremură pentru calificare după 25-30 cu Vardar

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 00:00

Învinsă aseară acasă de campioana Macedoniei, 25-30, CSM Bucureşti tremură pentru calificarea în "sferturi".

CSM Bucureşti a făcut un meci deplorabil, aseară, în faţa propriilor suporteri. Într-un meci de care pe care, cu campioana Macedoniei, Vardar Skopje, în bătălia pentru locul 3 în grupă şi obţinerea calificării în "sferturi", bucureştencele au eşuat lamentabil.

Apărare inexistentă, joc fără orizont

CSM Bucureşti a părut o echipă fără suflet, în care jucătoarele au evoluat la voia întâmplării. Apărarea, altă dată punctul forte, a capotat şi ea, iar portarii au fost descoperiţi în faţa tunarilor Penezici şi Lekici.

Vardar s-a desprins rapid la şase şi şapte goluri diferenţă, în prima parte, iar CSM a trebuit să alerge în spatele adversarelor. A făcut-o însă, în cea mai mare parte, în gol!

Într-o echipă cu interi de valoare, golgeterul echipei a fost o extremă dreapta, care a jucat pe post de inter! Asta vorbeşte de forţa ofensivă a bucureştencelor.

În partea a doua, Mayssa Pessoa a readus oarecum speranţele celor 2.000 de spectatori din Polivalentă. Brazilianca a zburat din bară în bară, a avut într-o repriză dublul paradelor portarilor de la Vardar în tot meciul, dar tot degeaba! Mayssa nu a putut să şi marcheze.

Antrenorul Kim Rasmussen nu a avut nici el soluţii pe margine. A încercat cu patru extreme în acelaşi timp pe teren, dar e prea mult pentru a învinge o echipă de valoarea lui Vardar, care a prins Final Four-ul Ligii în ultimele două sezoane!

Totul se joacă la Midtjylland

CSM Bucureşti joacă acum calificarea în etapa viitoare, în Danemarca. Campioana României a învins în tur cu 24-22 şi are nevoie să nu piardă la mai mult de un gol. Orice victorie la mai mult de două goluri diferenţă ar scoate CSM-ul din Europa. Ar rămâne totul pentru ultima etapă, cu Gyor, pe teren propriu. Misiune imposibilă!

Kim Rasmussen are zilele numărate

Danezul Kim Rasmussen a fost demis aseară, imediat după meciul cu Vardar. Tehnicianul care a venit toamna trecută şi i-a luat locul unei alte daneze, Mette Klit, e acuzat că a aiurit echipa, care nu mai joacă nimic.

"Echipa a mai jucat ceva după plecarea lui Mette. Acum, suntem praf", au acuzat conducătorii CSM-ului, care, conform unor surse de pe lângă echipă, caută un înlocuitor. E foarte greu de găsit, în condiţiile în care obiectivul e unul foarte greu de obţinut: calificarea în Final Four!

Extremă de la Buducnost

Presa din Muntenegru şi Macedonia a dezvăluit faptul că Majda Mehmedovici (25 de ani), extrema stânga a naţionalei Muntenegrului şi a campioanei Europei, Buducnost Podgorica, va juca din sezonul viitor la CSM Bucureşti.

Campioana României va renunţa la două dintre actualele jucătoare de pe acest post, e vorba de daneza Maria Fisker, dar şi de Fernanda Da Silva, campioana mondială din Brazilia.

Mehmedovici joacă de 8 sezoane la Buducnost, cîştigînd de două ori Liga Campionilor cu echipa din Podgorica, în 2012 şi 2015. Cu naţionala Muntenegrului, Majda a fost campioană europeană în 2012, dar şi vicecampioană olimpică, în acelaşi an, la Londra.

CSM Bucureşti 25
C. Martin 6, Torstensson 5, Gullden 4, Da Silva 3, Rodrigues 3, Manea 2, Vărzaru 1, Brădeanu 1. Antrenor: Kim Rasmussen

Vardar 30
Lekici 9, Penezici 7, Lazovici 4, Klikovac 3, Althaus 3, Radicevici 2, Dembele 1, Cernoivanenko 1. Antrenor: Indira Kastratovici

CLASAMENT

1. Buducnost 8 6 1 1 213-164 13
2. Gyor Audi ETO 8 5 1 2 196-182 11
3. Vardar Skopje 8 5 0 3 215-196 10
4. CSM Bucureşti 8 3 1 4 192-192 7
5. FC Midtjylland 8 2 1 5 176-206 5
6. IK Savehof 8 1 0 7 173-225 2

* primele patru clasate se califică în sferturi
ETAPA VIITOARE: Gyor-Savehof (19 februarie), Midtjylland-CSM, Vardar-Buducnost (21 februarie)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
masim
masim  •  19 Februarie 2016, 11:19

cand s-a jucat bine a fost ok antrenorul; acum nu mai e; dar a-ti vazut ca la interi noi suntem pauza (si inca mare)

854605894625108
Silviu Apostol  •  17 Februarie 2016, 17:13

Aceasta echipa nu are SUFLET ! E o ADUNATURA de jucatoare de valoare medie dar cu pretentii de vedete ! Plus un antrenor care pare din alt film ! Ce pretentii sa ai in asemenea conditii ?

razvyyc
razvyyc  •  17 Februarie 2016, 17:01

Declaratie Caliman, pe un alt forum de discutii: "Da, este adevarat, Bazaliu are nevoie sa joace si sa creasca valoric. Din pacate, pentru asta ai nevoie de un antrenor care sa iti dea incredere, sa te foloseasca. Nu este cazul lui Kim. Daca ma intrebati acum, schimbarea lui Mette a fost o mare greseala. ...... Oricum sunt tardive regretele acum. Mortii cu mortii, viii cu viii. M-am detasat de echipa, ma ocup de altceva, imi pare rau ca fetele nu joaca nimic. O mare vina este a lui Kim dar nici pe jucatoare nu trebuie sa le disculpam. In afara de Carmen Martin nimeni nu si-a dat silinta aseara. ......"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează