SPORTURI  »  HANDBAL  »  PRELIMINARIILE CE » ROMÂNIA-ISLANDA (ORA 19:00, ÎN DIRECT LA SPORT.RO)

În vacanţă

Articol de - Publicat sambata, 07 iunie 2008 00:00

România e sigură de participarea la Europenele din Macedonia, dar “galacticele” vor să facă spectacol azi la Brăila.

“Naţionala” feminină a Ro­mâniei a scăpat de orice emoţie în privinţa ca­lificării la Campionatul European din 2008. În tur, jucătoarele lui Ta­dici şi Muşi au spulberat Islanda, la Reykjavik, 37-23. Tadici şi-a anun­ţat, de altfel, ju­cătoarele din Is­lan­da. “Dacă ba­teţi la peste zece goluri diferenţă, o să vă faceţi viaţa mai u­şoară la Bră­ila”. S-a ţinut de pro­mi­siune. “Tri­colorele” nu au avut pro­­gramat decît cîte un an­tre­na­ment zilnic, iar intensitatea nu a fost la cote ridicate. Mai mult, trei dintre ju­că­toa­rele de bază, Lu­mi­ni­ţa Huţupan Dinu, Ionela Stanca şi Valeria Beşe, au primit liber mai de­vre­me, fiind trimise acasă.

Tadici a ameninţat însă. “Vreau să batem şi la Brăila şi să facem un joc bun. Trebuie să lăsăm o im­pre­sie plăcută”. “Aşteptăm pa­­­uza com­­petiţională, dar mai avem me­ciul cu Islanda şi vrem să-l tra­tăm cu toată seriozitatea. Is­lan­de­zele nu mai au nimic de pierdut şi vin în România să dea tot ce pot. Să nu uităm că nordicii nu cedează ni­cio­dată”, a declarat Steluţa Luca.

Miza e Olimpiada

Gheorghe Tadici a declarat că par­tida cu Islanda, de la Brăila, e ul­ti­ma în care unele dintre handbaliste pot demonstra că merită să meargă la Beijing. Tadici şi secundul său, Dumitru Muşi, vor anunţa lotul pînă la jumătatea lunii iulie. Antrenorii aşteaptă să vadă şi care va fi si­tu­a­ţia jucătoarelor accidentate: Cris­ti­na Vărzaru, Ramona Maier sau Va­le­ria Beşe . Lotul pen­tru Bei­jing va cuprinde doar 14 jucătoare.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
 •  07 Iunie 2008, 17:46

calificate la ce;----danemarca, croatia, austria;---- croatia-muntenegru 31-23 (16-10)---total 66-63 .--- austria-italia 36-26 (19-10) --total 65-53

 •  07 Iunie 2008, 17:28

Turcia (1 gol dif. per total) la 2 goluri distanta de o mare surpriza; de a lasa acasa camp.Olimpica Danemarca; Danem-Turcia 21-19 (12-5)/ 45-44tur/retur

Vezi toate comentariile (2)
Comentează