SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL DIN BRAZILIA 2011

Înfrîngere dureroasă » România a pierdut primul meci de la Mondiale

Carmen Amariei s-a zbătut pentru fiecare minge foto: Marius Ionescu (Sao Paulo)
Carmen Amariei s-a zbătut pentru fiecare minge foto: Marius Ionescu (Sao Paulo)

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2011 01:38

România a pierdut primul meci de la Campionatele Mondiale de la Brazilia! Tricolorele au fost învinse de reprezentativa ţării gazde, scor 33-28, iar mîine joacă ultima partidă din faza grupelor, cu Franţa.

Cel de-al patrulea meci de la Mondialele din Brazilia a fost cu ghinion pentru elevele antrenate de Radu Voina. După două victorii şi un egal, România a suferit prima înfrîngere la competiţia mondială, fiind învinse fără drept de apel de Brazilia. Doar la începutul primei reprize au reuşit ”tricolorele” să se apropie de reprezentativele ţării gazde, egalînd la 4. Însă, din minutul 9, încurajate de un public frenetic, braziliencele au început să se desprindă, marcînd goluri din toate poziţiile şi au păstrat o diferenţă de minim două goluri, diferenţă care în ultima parte a meciului a început să se mărească, iar la final să ajungă la 5.

Cu Do Nascimento aflată în zi mare, fără nici o ratare de la 7 m, cu linia de 9 m care a înscris din toate poziţiile, dar şi cu nenumăratele greşeli comise de handbalistele tricolore, Brazilia nu a întîmpinat nici o problemă în a obţine cea de-a patra victorie din tot atîtea posibile.



De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (148)
xstream
xstream  •  09 Decembrie 2011, 10:35
Postat de xstream pe 09 Decembrie 2011, 00:56

asa am fost si eu... sper sa vad un rezultat bun de dimineata, daca nu, am sa inteleg.. de fapt va fi o confirmare. asta ne e valoarea ________ cadere libera !!!!!!!!!!!

;)

xstream
xstream  •  09 Decembrie 2011, 10:34

deci asa cum ma asteptam bravo !

dorufranta
dorufranta  •  09 Decembrie 2011, 02:03

Am numarat greselile: Bradeanu 6 Amariei 5 Meirosu 6 Chirila 6 Tivadar 6 Nechita 2 Manea 1 (în prima repriza practic nu au jucat-o) VARZARU si ELISEI câte 8 fiecare. Poarta o barat (Aveadreptate Hutupan)! Voinea fara reactie la debandada din teren! Arbitrii din Israel 6 decizii defavorabile! Restul e numai poezie! Si daca pierdem cu Franta si daca, prin absurd, la cum ne batem joc de handbal, câstigam jucam apoi cu Danemarca, Croatia sau Suedia, dupa care, în cazul fericit jucam cu Norvegia sau Macedonia (daca pierdem cu Franta) sau daca câstigam cu frantuzoicele, ne facem de râs cu Rusia! In orice caz suntem varza si adio Olimpiada!

Vezi toate comentariile (148)
Comentează