SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANAITUSANA

Înfrîngere pentru CSM București în primul meci din grupele Cupei EHF

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2016 22:27

CSM București a pierdut în deplasare la primul meci din grupa D, împotriva spaniolilor de la Helvetia Anaitasuna, scor 22-28 (13-14).

De la bucureșteni, cei mai buni marcatori au fost spaniolul Humet Gaminde și Negru cu cîte 6 goluri.

Ibericii au început mai bine partidă. În minutul 8 oaspeții aveau 3 goluri. În finalul primei reprize, Anaitasuna părea dezlănțuită, iar CSM a intrat la pauză cu doar 1 gol handicap.

Bucureștenii s-au apropiat de 5 ori la doar un gol de gazde, dar nu au reușit să egaleze. Spaniolii s-au distanțat în cele din urmă la 4 goluri în minutul 48. CSM nu a mai avut forța de revenire din prima repriză. Anaitasuna a avut și 7 goluri avans în minutul 56.

CSM joacă următorul meci acasă cu francezii Chambery Savoie, pe 20 februarie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close