SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Ioan Gavrilescu: "Nu mă aşteptam la un astfel de parcurs!"

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, a spus la finalul meciului cu Viborg că echipa sa va juca în acest sezon finala Ligii Campionilor.

"Am bătut echipa cu cea mai bună linie de nouă metri din lume după părerea mea. Sînt foarte fericit, fetele şi antrenorii merită toată admiraţia! Dacă jucăm de asemenea manieră, nu cred că ne poate opri cineva. Şi nici pe Viborg nu văd cine s-o bată", a declarat Gavrilescu.

Preşedintele Oltchimului a mărturisit ce le-a transmis jucătoarelor înainte de meci. "Le-am încurajat şi le-am spus că sînt mai bune decît Viborg şi că le pot bate. Le-am transmis să joace cu mult curaj, că nimeni nu le ia capul. Şi drept dovadă, le-am mărturisit că şi egalul e bun, am fi fost mulţumiţi. Nici măcar în cazul unei înfrîngeri, nu se întîmpla nimic. A ieşit însă excelent, au jucat formidabil", a adăugat Gavrilescu.

Oficialul vîlcean a recunoscut că nu se ştepta la un asemenea parcurs. "După Mondialul din China au fost foarte afectate, dar e meritul antrenorilor că le-au scos din acea stare. Acum toţi au început să se teamă de Oltchim. Eu sînt sincer. Pentru că erau în starea în care eram după Mondiale, nu mă aşteptam să avem trei victorii după primele trei etape".


 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează