SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR/OLTCHIM

Ioan Gavrilescu: "Peter Kovacs rămîne la Oltchim chiar dacă pierdem cu Larvik"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2010 00:00

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat, marţi, că antrenorul Peter Kovacs va rămîne la conducerea tehnică a campionei României şi în cazul în care gruparea vîlceană nu va reuşi să se califice în faza următoare a Ligii Campionilor.

" Peter Kovacs rămîne la Oltchim chiar dacă pierdem la Larvik. Nu este un capăt de ţară o înfrîngere în Norvegia. Acum ce ar însemna să schimbăm antrenorii la fiecare înfrîngere? Şi aşa sîntem percepuţi ca devoratori de antrenori. Dacă pierdem în Norvegia, şansele de calificare rămîn intacte. Vom avea nevoie de două victorii pe propriul teren cu Larvik şi Randers şi una la Toulon. Kovacs nu va fi demis nici dacă nu ne calificăm. Înseamnă că nu avem valoare, înseamnă că vom merge în Cupa Cupelor şi ne vom bate pentru acest trofeu. Nu am ce să-i reproşez lui Kovacs, este punctual, munceşte mult, vorbeşte în permanenţă cu fetele. Acum dacă a avut disensiuni cu una sau două fete nu înseamnă că trebuie să-i tăiem capul", a spus Gavrilescu, potrivit mediafax.

Preşedintele Oltchimului a afirmat că între handbaliste şi technician sînt probleme de comunicare. "Există aceste probleme. Din această cauză i-am cerut secundului Roşca să fie mai activ pentru că ştie foarte bine engleza. Peter Kovacs are nevoie de timp, a schimbat stilul de joc, stilul de antrenamente, e normal să ceară timp. Dacă vă aduceţi aminte, noi şi anul trecut am avut o eclipsă de formă, exact în această perioadă de toamnă. Galeria cerea demisia antrenorului Voina, ziarele scriau că-l vom da afară. Uite că nu l-am dat şi bine am făcut, echipa a ajuns în finala Ligii Campionilor. E drept că Radu Voina a fost la meciul cu Toulon, dar a venit pe uşa din faţă, ca selecţioner. Normal că am vorbit cu el că doar nu sîntem certaţi, dar nu s-a pus problema să-l readucem la Oltchim. Nu l-a gonit nimeni, noi i-am făcut propunerea să rămînă", a adăugat Gavrilescu.

Oltchim ocupă locul secund, după liderul Larvik HK (4 puncte), în grupa C a Ligii Campionilor. Oltchim şi Randers HK (locul 3) au cîte 2 puncte, iar Toulon rămîne cu 0 puncte.

Programul campioanei României în grupa C este următorul: Larvik HK - Oltchim (23 octombrie), Toulon - Oltchim (7 noiembrie), Oltchim - Randers HK (14 noiembrie), Oltchim - Larvik HK (21 noiembrie).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dorotty
dorotty  •  21 Octombrie 2010, 16:32

Sint de acord cu presedintele Gavrilescu. Petre Kovacsi este un antretor cu un trecut renumit

s.m.r.
s.m.r.  •  20 Octombrie 2010, 14:40

Am fost si am våzut fetele si la WCUP GA 2010, 2009, 2008 si semifinala de la Viborg 2009, prima finalå din liga Campionilor 2009la Hernning in DK, Randers 2010, si am så må duc si la Campionatele Europene 2010, iubesc SPORTUL IN GENERAL, handbal antrenez in Dk la copii, copii pe care eu ii antrenez au fost cu mine si le-au våzut pe fete cum joacå...multi dintre ei doresc så joace ca ele, viseazå asta...Respectati aceste fete si voi ca fani si presa...Simona DK

s.m.r.
s.m.r.  •  20 Octombrie 2010, 14:30

Pentru D-ul Gavrilescu si conducerea Oltchimului. Så nu uitati cåci aceste fete luptå pe trei fronturi, odatå in liga romanå, liga campionilor si ultima nationala...ce asteptati de la aceste fete...nu sint super naturale...sint fiinte..oameni...Presa din tarå råmine tot la meciul cu Randers...trezitivå oameni buni, acest meci este trecutul, mai departe...presa din tarå parcå abia asteaptå ca fetele så piardå un meci, eu le cunosc foarte bine pe fete...Simona dk

Vezi toate comentariile (6)
Comentează