SPORTURI  »  HANDBAL  »  DECIZIE

Ioan Gavrilescu: "Peter Kovacs va veni la Oltchim"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2010 00:00

Preşedintele CS Oltchim Rîmnicu Vîlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat că în cursul săptămînii viitoare oficialii grupării vîlcene vor pune la punct detaliile pentru semnarea contractului cu antrenorul Peter Kovacs, pentru care campioana României va trebui să plătească o clauză de 10.000 de euro. 

" Peter Kovacs şi-a rezolvat problema contractuală pe care o avea cu Federaţia Turcă de Handbal. Am trimis şi noi o adresă la forul respectiv în care am spus că suntem de acord să-i plătim clauza de 10.000 de euro, în cazul în care vom semna un contract cu Peter Kovacs. Din acest punct de vedere nu mai sunt probleme. Urmează că săptămîna viitoare să ne întîlnim cu el şi să punem la punct detaliile contractului pe două sezoane", a spus Gavrilescu, potrivit mediafax.

Oficialul din Vîlcea a precizat că Peter Kovacs a fost de acord cu obiectivele echipei Oltchim pentru sezonul 2010-2011. "I-am spus că Oltchim nu poate avea alte obiective. Ne propunem cîştigarea trofeelor interne şi accederea în finala Ligii Campionilor. Sunt sigur că un antrenor român ar fi strîmbat din nas şi ar fi spus că e greu, că e aproape imposibil. Kovacs mi-a spus că i se pare corect, că e şi normal să ne propunem tot obiectivele din sezonul trecut din moment ce lotul este aproape neschimbat. Ştia tot despre Oltchim, ştia că practic am pierdut numai o handbalistă importantă, pe Adina Meiroşu. Mi-a plăcut atitudinea sa şi sper să facem treabă bună în cazul în care ne vom înţelege şi vom semna o înţelegere", a afirmat Ioan Gavrilescu

Preşedintele CS Oltchim a adăugat că echipa sa poartă negocieri cu o jucătoare din Rusia, despre care nu a vrut să dea detalii, decît după încheierea tratativelor: "Nu vă pot da numele ei pentru că suntem în pline tratative. Sperăm să o putem rupe de acolo. Vă pot spune numai că este handbalistă de naţională şi că joacă la linia de 9 metri".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
hypermarketconstanta
hypermarketconstanta  •  18 Iunie 2010, 11:01

WWW.HYPERMARKETCONSTANTA.RO Primul HyperMarket online din Constanta. Peste 2000 de produse alimentare si nealimentare livrate direct la tine acasa in cel mai scurt timp posibil Livrare pentru persoane fizice si juridice. Primii 100 clienti primesc o reducere de 10%.

hypermarketconstanta
hypermarketconstanta  •  18 Iunie 2010, 10:57

WWW.HYPERMARKETCONSTANTA.RO Primul HyperMarket online din Constanta. Peste 2000 de produse alimentare si nealimentare livrate direct la tine acasa in cel mai scurt timp posibil Livrare pentru persoane fizice si juridice. Primii 100 clienti primesc o reducere de 10%.

florin542
florin542  •  18 Iunie 2010, 10:47

Mai oameni buni handbalul adevarat se joaca in nordul continentului de acolo avem nevoie de antrenori cat la echipele de club dar mai ales la nationala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează