SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

Jennifer Gutierrez, de la Rapid la CSM: „Este o motivație în plus” + Speră să câștige toate trofeele

Jennifer Gutierrez într-un meci al naționalei Spaniei Foto Imago
Jennifer Gutierrez într-un meci al naționalei Spaniei Foto Imago

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 14:45 / Actualizat joi, 03 august 2023 14:57

CSM București a transferat-o de la Rapid pe Jennifer Gutierrez, care va juca în extrema stângă în locul lui Siraba Dembele, care s-a retras din activitate. Iberica are încredere în noua sa echipă, cu care speră că câștige toate trofeele

Transferul lui Jennifer Gutierrez a fost primul anunțat, încă din decembrie 2022, de CSM București pentru sezonul care urma. Spaniola are 28 de ani, 1,69 metri și este vicecampioană mondială cu naționala țării sale în 2019.

Iberica a jucat doar un sezon la Rapid, unde venise de la Borussia Dortmund. Cu evoluții excelente în Giulești, Gutierrez a atras atenția celor de la CSM, care au putut s-o transfere ușor, datorită unei clauze pe care aceasta o avea în contract.

Jennifer Gutierrez: „Putem câștiga toate trofeele!"

Ea semnase cu Rapid pe un singur an, cu opțiune de prelungire. Gutierrez a parafat pe doi ani cu CSM București și crede că în acest sezon poate câștiga toate trofeele interne cu noua sa echipă.

„Avem șansă pe plan intern să câștigăm toate trofeele, iar în Liga Campionilor să trecem de sferturile de finală și să jucăm în Final Four. Este o motivație în plus să joc la CSM pe postul unde a evoluat Siraba Dembele, pe care am urmărit-o de mică. 

O jucătoare fantastică. Sper să mă ridic la nivelul așteptărilor și să nu dezamăgesc", a declarat ea pentru pagina de Facebook a CSM-ului.

Jennifer Gutierrez este obișnuită cu rigorile Ligii Campionilor, după sezonul foarte bun făcut cu Rapid și în care a ajuns între primele 8 formații. Jucătoarea spaniolă este conștientă de importanța calificării CSM-lui în semifinalele competiției supreme europene și crede că, alături de suporteri, obiectivul poate fi îndeplinit.

41 de goluria înscris sezonul trecut Jennifer Gutierrez în Liga Campionilor

Abia aștept să joc în Liga Campionilor. Sala Polivalentă să fie plină, toată lumea în albastru. Meciul cu Savehof va fi unul special, pentru că mă voi întâlni cu prietena mea, Carmen Martin, dar și cel cu Gyor, deoarece este una dintre cele mai bune echipe și ne vom vedea nivelul", a apreciat Gutierrez.

Jennifer Gutierrez: „Îmi place Bucureștiul!"

Jennifer s-a născut în Elveția, la Horgen, dar pe când avea 6 ani, părinții au revenit în Spania, în orașul lor natal, Algeciras. Acolo a început să practice handbalul, la Club Balonmano Algeciras, apoi a schimbat Andalucia pe coasta levantină pentru Club Balonmano Elche, după care s-a întors în sud, la Malaga. 

Mai târziu, a crescut nivelul, jucând două sezoane în Germania, la Borussia Dortmund, de unde a venit la Rapid.

De câteva zile, s-a întors din vacanța petrecută în Spania alături de familie și prieteni și spune că în București nu poți să te plictisești pentru că este un oraș mare, care îți oferă multe oportunități pentru petrecerea timpului liber. Fiind o persoană gurmandă, iberica este mulțumită pentru că s-a obișnuit cu bucătăria românească.

Jennifer Gutierrez, de la Rapid la CSM: „Este o motivație în plus” + Speră să câștige toate trofeele
Jennifer Gutierrez, imagine din vacanța de la Tarifa Foto Instagram

„Îmi place să mă plimb prin parcul Herăstrău și pe străduțele din Centrul Vechi. Mănânc deseori la restaurante cu prietenii și îmi plac ciorbele, sarmalele, papanașii și gogoșile", a dezvăluit Gutierrez.

Extrema este de un an în România și are ambiția ca la sfârșitul sezonului să vorbească în română.

Îmi place limba română, înțeleg aproape tot ce aud, îmi este greu să vorbesc bine din cauza accentului, dar la sfârșitul sezonului sper să vorbesc ca o româncă", a conchis ea.

Jennifer Gutierrez a debutat în această săptămâna la CSM București în amicalul câștigat de campioană cu SCM Craiova, scor 35-25. În prima a partidă pentru CSM, ea a marcat 4 goluri. 

Citește și: 

Au sosit întăririle » Monika Kobylinska, căpitanul naționalei Poloniei, a ajuns la București: „Voi fi fericită la CSM!”
CSM BUCUREȘTI
Au sosit întăririle » Monika Kobylinska, căpitanul naționalei Poloniei, a ajuns la București: „Voi fi fericită la CSM!”
Vilde Ingstad, noul pivot de la CSM: „Vom fi greu de bătut!” + A început să învețe limba română
LIGA CAMPIONILOR
Vilde Ingstad, noul pivot de la CSM: „Vom fi greu de bătut!” + A început să învețe limba română

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  03 August 2023, 23:31

A ajuns si ea la o echipa mare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează