SPORTURI  »  HANDBAL  »  DEZVĂLUIRE

Jonglerii cu 7.000 de euro! » FR Handbal, licitație de formă pentru organizarea unui eveniment

Constantin Din, președintele FRH FOTO Cristi Preda
Constantin Din, președintele FRH FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 18:57 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 19:21

Federația Română de Handbal organizează în ianuarie un curs de perfecționare a observatorilor, pentru care a fost postat un anunț în legătură cu transmiterea de oferte. În realitate însă, locul de desfășurare este deja stabilit, iar eventuala licitație este doar un paravan

Pe site-ul oficial al Federației Române de Handbal, la secțiunea știri, este postat un anunț cu privire la „Invitația de participare” pentru transmiterea unei oferte în vederea achiziționării serviciilor de cazare și masă pentru cursul de perfecționare al observatorilor din handbalul românesc, care va avea loc în această lună.

Xavi Pascual vede și aspecte pozitive după eliminarea României de la Campionatul European: „Un punct de plecare”
CE 2024
Xavi Pascual vede și aspecte pozitive după eliminarea României de la Campionatul European: „Un punct de plecare”

Anunțul are numărul 124 și este datat din 17 ianuarie 2024, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 22 ianuarie, ora 12:00.

Valoarea estimată a ofertei este de 34.102 lei cu TVA, aproximativ 7.000 de euro, iar sursa de finanțare este specificată: venituri proprii FRH.

Oferte pentru un loc deja ales

Totul este conform cu regulamentele FRH, dar prezentarea acestor oferte din partea firmelor interesate pare doar un paravan. Motivul? Observatorii știu deja că întrunirea va avea loc la hotelul „Căprioara” din Covasna, acolo unde conducerea federației a mai organizat și alte întruniri în trecut.

Fiecare observator care va lua parte la cursul de perfecționare a primit un mail din partea „Comisiei Centrale de Observatori și Delegați” încă din data de 12 ianuarie, prin care erau anunțați că între 23-25 ianuarie cursul de perfecționare se va desfășura la Covasna.

De asemenea, sunt oferite toate detaliile legate de orele de sosire și plecare!

GSP vă prezintă în exclusivitate mailul primit de oamenii din handbal în data de 12 ianuarie:

  • „COMISIA CENTRALĂ DE OBSERVATORI SI DELEGAȚI
  • INFORMARE
  • Stimați colegi,
  • Vă aducem la cunoștință informațiile privind locul de desfășurare al cursului de perfecționare a observatorilor pentru sezonul competițional 2023-2024.
  • Locația: Hotel Căprioara, Covasna (Str. 1 Decembrie 1918 1-2, Covasna 525200)
  • Dată sosire: 23.01.2024, după ora 16:00 Dată plecare: 25.01.2024
  • Vă reamintim de necesitatea prezentării unui aviz medical având înscrisă perioada de valabilitate de 6 luni, ștampila instituției și parafa medicului, depusă la data prezentării la curs (înscrisă în aviz ”de la..... până la......”, original + copie). Această Consfătuire se va încheia cu o testare ce va cuprinde un chestionar cu 30 de întrebări tip grilă, din “Regulamentul jocului de Handbal”, timp de rezolvare 45 de minute.
  • Cu deosebită considerație, Comisia Centrală de Observatori și Delegați”

După aceste dezvăluiri legate de modul de lucru de la federație, unii oameni din handbal au spus pentru GSP că s-au convins „că majoritatea cererilor de ofertă pentru diferite activități ale FRH sunt doar «glumițe» pe bani”. 

În cazul cursului pentru observatorii FRH, mai rămân 3 zile până la încheierea termenul de prezentare a cererilor de ofertă. Rămâne de văzut dacă gazda va rămâne tot hotelul „Căprioara” din Covasna, așa cum se arată în mailul trimis participanților. 

Citește și: 

Ralf Schumacher: „Ferrari, campioană? Leclerc și Sainz fac greșeli prostești”
SCUDERIA FERRARI
Ralf Schumacher: „Ferrari, campioană? Leclerc și Sainz fac greșeli prostești”
Novak Djokovic jubilează după calificarea în optimile Australian Open: „A fost un meci grozav!”
AUSTRALIAN OPEN
Novak Djokovic jubilează după calificarea în optimile Australian Open: „A fost un meci grozav!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
razvyyc
razvyyc  •  21 Ianuarie 2024, 15:48

Majoritatea l-au contestat pe Gațu însă ce a urmat a fost praf și pulbere. Pe vremea lui Gațu se lua peste 1 milion de euro din televizare, cu Dedu ajunsesem pe la 300.000 cu tot cu meciurile naționalelor. Păcaliciul ăsta de acum nici tupeu nu a avut să depună o contestație atunci când am fost furați. Ne-a mai mințit cu suma colosală a acțiunii sau a avut tupeu mizerabil sa zică că am fost ajutați de arbitraj, nu furați. O mizerie de om, așa cum a fost și ca arbitru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează