SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / OLTCHIM - VIBORG, SÎMBĂTĂ, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Jucătoarele lui Viborg simt pericolul: "Ne aşteaptă iadul la Bucureşti!"

Articol de - Publicat joi, 13 mai 2010 00:00

Cele trei nemţoaice de la Viborg sînt conştiente că la Bucureşti atmosfera va fi infernală şi că în ciuda celor 7 goluri avans, le va fi greu să cîştige trofeul.

Grit Jurack, Anja Althaus şi Nora Reiche e tripleta de "panzere" de la Viborg. Toate componente ale naţionalei Germaniei, Jurack şi Althaus sînt piese de bază şi la campioana Danemarcei. Doar Reiche nu are loc de Cristina Vărzaru, prinzînd abia cîteva minute în actuala ediţie a Ligii!

Germancele sînt încrezătoare înaintea returului de la Bucureşti, dar în acelaşi timp şi precaute. "O diferenţă de 7 goluri e una confortabilă avînd în vedere că partida a fost o adevărată luptă. Nimic nu este însă decis, mai avem 60 de minute şi abia apoi ne gîndim la titlu", spune pivotul Althaus. " Finala are propriile reguli, poţi pierde şi cu 12 goluri! Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche", o completează extrema dreapta, Nora Reiche. Jurack îşi aduce aminte de partida tur. "Dacă am fi fost mai atente pe final, diferenţa putea fi de 10 goluri. E bine însă şi aşa".

Ce a dus la diferenţa de 7 goluri dintre Vivorg şi Vîlcea? Nemţoaicele răspund în cor: apărarea. "Defensiva noastră puternică ne-a dat dreptul la contraatacuri. Plus că am reuşit să o anihilăm pe cea mai periculoasă jucătoare de la Oltchim, Cristina Neagu", a declarat Grit. "Toată echipa a făcut un meci grozav, dar mai ales apărarea şi portarul nostru, Katrine Lunde", a subliniat şi Anja. Cînd vine vorba de returul de la Bucureşti, tonul de optimism dispare. "La Bucureşti ne aşteaptă iadul pe pîmînt. În Herning, 200 de români au creat o atmosferă neaşteptată, au fost foarte gălăgioşi", spune Nora Reiche. "I-am adus însă noi la tăcere", i-o taie scurt Althaus. "Eu chiar sînt curioasă cum va juca Oltchimul la Bucureşti pentru că ele sînt obişnuite la Vîlcea. Trebuie, indiferent de situaţie, să ne facem jocul şi să nu aşteptăm să vină peste noi", a încheiat Jurack.

Incredibila Jurack
Grit Jurack a născut pe 4 februarie 2010 o fetiţă. La trei zile după naştere era deja în sala de antrenament! Pe 10 aprilie debuta în actualul sezon al Ligii, în meciul cu Larvik, şi înscria trei goluri. E socotită drept cel mai bun inter dreapta din lume. A fost golgeterul Ligii Campionilor ediţia trecută cînd a marcat 113 goluri, record absolut!

Hair-stilistul echipei
Anja Althaus, pivotul lui Viborg, s-a accidentat în meciul din grupe de la Rm. Vîlcea, după ce s-a ciocnit cu Patricia Vizitiu. A revenit însă după două luni de pauză. Althaus e hair-stilist de meserie, frapînd de fiecare dată cu coafurile cu care apare pe teren. Tot ea e şi coafeza şi frizeriţa fetelor de la Viborg!

Polivalenta rearanjată
Pentru finala Ligii Campionilor, bătrîna Sală Polivalentă a fost reamenajată. Astfel, toată săptămîna muncitorii au lucrat să schimbe tapiţeria la scaune, au înlocuit balustradele de fier care înconjoară terenul cu unele de inox, au zugrăvit grupurile sanitare şi au schimbat mocheta de pe culoarele sălii.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
 •  13 Mai 2010, 17:22

Care iad fratilor?! Ca sala va fi plina de politicieni is spagari jmenari care au luat biletele cu japca,in dauna adevartilor suporteri.Probabil vor motai tot meciul,la fel ca in Parlament,fara sa stie daca Oltchim sunt fetele in rosu sau cele in verde.Iar la final vor veni sa faca poze,sa apara la TV cu declaratii penibile cum ca le pasa de sport si lucruri de astea...

 •  13 Mai 2010, 13:50
Postat de pe 13 Mai 2010, 09:57

Din cate stiu eu Grit Jurak are un baietel, Lucas, dar voi ziaristii sunteti intotdeauna dezinformati.Sper ca intr-adevar sa le astepte iadul in polivalenta si la final sa castige Oltchimul.E greu, dar nu imposibil!!!!

Jurack are un baietel: Lucas iar Reiche joaca mai mult pe post de inter, Kovasicz este extrema care nu are loc de Varzaru!!!

 •  13 Mai 2010, 10:41

ZECE!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează