SPORTURI  »  HANDBAL  »  DECIZIE

La Bucureşti!

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Federaţia de handbal nu cedează: turneul olimpic se va disputa doar la Bucureşti

Consiliul de Administraţie al FRH a hotărît azi ca turneul preolimpic din 28-30 martie să se dispute la Bucureşti. "Am fost puşi în faţa faptului împlinit. Federaţia internaţională nu a fost de acord să jucăm într-o sală mai mică de patru mii de locuri. Singura care îndeplineşte acest criteriu e Polivalenta din Capitală. Şi noi am fi dorit la Oradea sau Cluj Napoca pentru că am fi primit bani din partea autorităţilor locale, ne ajutau la organizare. Aşa, nu ştim dacă la Bucureşti o să fim sprijiniţi", a declarat antrenorul federal Remus Drăgănescu.

Oficialul FRH crede că e puţin probabil ca meciul de box pentru titlul mondial al lui Adrian Diaconu să se dispute tot în Polivalentă, pe 29 martie. "IHF ne poate impune şi ora de start, în funcţie de televizarea partidelor. În aceste condiţii, boxul ar trebui să găsească altă sală", a adăugat Drăgănescu. "Am văzut că domnul Obreja nu crede că în regulament se stipulează ca turneul să se dispute într-o sală de cel puţin 4.000 de locuri Îi pun la dispoziţie maşina, să meargă la federaţia internaţională să se intereseze", a încheiat Drăgănescu.

Boxul se mută la Circ!

Rudel Obreja, preşedintele FRB, a declarat ieri că nu se va mai bate pe Sala Polivalentă. "Primarul Adriean Videanu, cel care ne sprijină în organizarea meciului lui Diaconu, a venit cu ideea. Vom fi găzduiţi de Circul de Stat din Bucureşti. Vor fi doar o mie de spectatori în tribune, dar nu avem de ales. E păcat, am fi vrut o gală pentru bucureşteni, să avem patru-cinci mii de spectatori, dar nu s-a putut", a declarat Obreja. 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  13 Februarie 2008, 02:43

HA HA HA, auzi 5000 de oameni pentru Diaconu, chiar crede cineva ca s-ar fi strans atatia? Este logic ca un sport olimpic sa aiba prioritate in fata unui sportiv profesionist! Nu inteleg de ce se ocupa Obreja de treaba asta, este directorul boxului amatoric din Romania si totusi isi pierde timpul ocupandu-se de o chestie din care castiga doar promotorul lui Diaconu, firma aia canadiana. RUSINE!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează