SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / CUPA EHF / KASTAMONU BELEDIYESI-SCM CRAIOVA (SÂMBĂTĂ, ORA 17:00)

La un pas de o performanță istorică! Jucătoarele de la SCM Craiova au analizat duelul din semifinalele Cupei EHF: "Le vom face suporterilor un cadou de Paște"

FOTO: MARIUS IONESCU
FOTO: MARIUS IONESCU

Articol de - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 13:58

SCM Craiova se află în fața unei performanțe istorice, prima finală europeană. Pentru asta trebuie să treacă însă sâmbătă, ora 17:00, în semifinalele Cupei EHF, de turcoaicele de la Kastamonu, echipă care se bazează aproape exclusiv pe străine.

Meciul tur nu va fi netelevizat, în schimb returul va fi la TV Digi Sport 2. 

În Sâmbăta Mare, la 900 de kilometri distanță, SCM Craiova va juca prima manșă din semifinalele Cupei EHF. Oltencele speră într-o victorie care să le aducă un Paște Fericit, dar și un pas mare spre calificarea în ultimul act.

"Am făcut vizionare în fiecare zi, le-am studiat. Sunt foarte agresive, atât în apărare, cât și în atac. Cred însă că plecăm cu prima șansă la calificare. O finală ar fi o mare realizare pentru noi, dar și o bucurie pentru suporterii noștri", a declarat centrul Ana Maria Țicu.

Kastamonu a avut un parcurs senzațional până acum în Cupa EHF. Turcoaicele au reușit 9 victorii, un egal și doar două înfrângeri. Una dintre înfrângeri au suferit-o la Zalău, în "sferturi", 28-29. Apoi însă în Turcia, HC Zalău a pierdut la 3 goluri: 24-27 și a ratat calificarea.

"Am vorbit cu profesorul Gheorghe Tadici, ne-a dat multe amănunte despre Kastamonu. Ne dorim să câștigăm, cu acest gând jucăm, dar trebuie să fim atenți. Viborg a pierdut în Turcia la 13 goluri diferență!", a declarat antrenorul Bogdan Burcea.

Craiova a reușit în "sferturi" marea surpriză a competiției, eliminând marea favorită la câștigarea Cupei EHF, Lada Togliatti.

"Am plecat mereu din postura de outsidere și acest lucru ne-a convenit. Trebuie să rămânem modești, să muncim și cu siguranță le vom face suporterilor noștri un cadou de Paște", a încheiat Burcea.

Manșa retur se va disputa la Craiova, pe 14 aprilie, de la ora 18:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
firaldo
firaldo  •  07 Aprilie 2018, 16:41

Digi transmite astăzi Buducnos - Gyor,dar nu și o semifinală de cupă europeană a unei echipe românești,este lipsa de respect și bun simț.

259929741160038
Dorin Corso Marinescu  •  06 Aprilie 2018, 22:40

Cea mai mare rușine de care dați dovadă voi cei de la Digi, păi cum să nu transmiți meciul din Turcia ,dar în schimb transmiteți tot felul de meciuri de handbal in care nu joacă echipe românești.Este strigător la cer să nu transmiți meci de semifinală de cupă EHF în care joacă o echipă din România.Rusine și celorlalte televiziuni TVR ,TVR HD.

962967530535060
Victor Corcoveanu  •  06 Aprilie 2018, 18:08

Daca fetele fac un rezultat bun in Turcia, veti vedea ceva nemaivazut in Polivalenta din Craiova, in retur.. Aviz amatorilor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează