SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA, BRONZ LA CE DE HANDBAL

Lăcătuş: "Dacă Cristina Neagu avea ieri o zi mai bună, azi jucam finala şi o şi cîştigam!"

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2010 00:00

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Marius Lăcătuş, a urmărit evoluţia handbalistelor la CE şi e de părere că alta ar fi fost soarta semifinalei cu Suedia dacă Neagu nu ar fi prins o zi mai slabă.

"Ieri m-am îmbolnăvit, dacă mă uitam la coeficient...  Toată lumea spunea că e cea mai bună marcatoare, dar ieri pur şi simplu nu i-a ieşit.

Să nu fiu înţeles greşit, nu am nimic cu ea, e o handbalistă foarte bună. E o jucătoare extraordinară, nimeni nu poate contesta asta. Dacă ieri ea avea o zi mai bună, sînt sigur că astăzi jucam finala şi o şi cîştigam", a spus Lăcătuş la GSP TV PLUS.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
mihaiccc
mihaiccc  •  19 Decembrie 2010, 23:50

Lacatus un crimanal..doar a stiut sa rupa oase...ati uitat?..un terminat..si un lingau al lui becali!

dan69
dan69  •  19 Decembrie 2010, 20:36

Lacatus le poate face un cadou Fetelor un salar de alui Prima pentru succesul obtinut

dan69
dan69  •  19 Decembrie 2010, 20:34

Lacatus trebuie lasat sa se uite la fotbal acolo se marca in 90 de minute de cele mai multe ori un gooooollllllll fiecare cu sportul lui daca marca si el pe timpul lui mai mult si nu prindea mereu zile proaste cistiga si el mai mult ""Felicitari Fetelor "" sa faca si Lacatus o acemenea PERFORMANTA ca salaru lui e de XX ori mai mare ca cel a FETELOR Succes Fetelor

Vezi toate comentariile (14)
Comentează