SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Lăcătuş: “Să ne mîndrim cu Oltchim”

Articol de - Publicat duminica, 09 mai 2010 00:00

Chiar dacă a văzut o singură repriză din finala de Champions League dintre Viborg şi Oltchim Rm. Vîlcea (28-21), antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, susţine că ar trebui să ne mîndrim cu performanţa handalistelor, indiferent de rezultatul din retur.

Nu am reuşit să văd tot meciul, însă o echipă de handbal care ajunge să dispute o finală ar trebui să fie un prilej de mîndrie. Trebuie să ne mîndrim cu ceea ce au realizat, ţinînd cont de condiţiile actuale din ţară, unde nu s-a făcut mai nimic pentru sport. Să le mulţumim acestor fete minunate şi să trăim cu speranţa că vor reuşi să întoarcă rezultatul”, a spus Lăcătuş.

Meciul retur dintre Oltchim Rm. Vîlcea şi Viborg se dispută sîmbătă, 15 mai, la Bucureşti.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
grid
grid  •  09 Mai 2010, 22:01

Corect. Oltchim este un paradox al sportului romanesc. Fetele astea, care in sport au reusit o finala europeana, traiesc in tara cea mai saraca din UE si cu cei mai nenorociti politicieni. Ar fi o tampenie sa fim suparati tocmai pe ele.

 •  09 Mai 2010, 20:54

Forzza OLTCHIM. Să întorcem rezultatul.

 •  09 Mai 2010, 17:26

CORECT. sa ne mandrim cu Oltchimul, ca voi fotbalistii sunteti PRAF.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează