SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR

Lovitură imensă pentru Gyor: Zsuzsanna Tomori va lipsi alte 6 luni!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 13:33

Ghinion teribil pentru interul stânga al naționalei Ungariei și al Gyorului, Zsuzsanna Tomori. S-a accidentat grav în minutul 58, suferind o ruptură a ligamentelor încrucișate.

În chiar meciul în care a primit banderola de căpitan, în absența Anitei Gorbicz, Zsuzsanna Tomori s-a accidentat din nou foarte grav. Interul stânga de 30 de ani abia revenise după o operație de ligamentele genunchiului stâng.

Acum, în partida cu Olanda, în minutul 58, când scorul era egal, 18-18, Tomori s-a înălțat ca să arunce la poartă. A fost împinsă brutal de olandeza Danick Snelder, cea care evoluează chiar în Ungaria, la FTC Budapesta. S-a prăbușit pe suprafața de joc. A fost scoasă de pe teren pe targă, cu ochii în lacrimi.

Verdictul doctorului de la Gyor, Laszlo Szalasy, este dureros pentru maghiari: "rupere a ligamentului încrucișat la genunchiul drept". Intervenție chirurgicală și cel puțin șase luni de pauză!

E a doua jucătoare de bază pe care o pierde Gyor în acest sezon, cu același diagnostic, după Nora Mork. Zsuzsanna Tomori va rata astfel meciurile din sferturile de finală cu Buducnost, dar și Final 4-ul de la Budapesta, în eventualitatea în care echipa lui Ambros Marin va ajunge acolo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  23 Martie 2018, 17:20

Între a scrie despre o handbalistă din România, oricare și a aloca spații pentur două handbaliste din Ungaria, ghici ce alege GSP? Dacă ăsta este jurnalism, atunci producătoarea lui Măruță este deontologia în persoană

Vezi toate comentariile (1)
Comentează