SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA ÎN SEMIFINALELE CE

Luminiţa Huţupan a plîns de îngrijorare în vestiar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2010 00:00

Luminiţa Huţupan Dinu, antrenorul cu portarii al echipei României, a plîns în vestiar înainte de meci. "Vorbeam cu Toto şi îi spuneam că trebuie să apere cît trei, pentru ea, pentru Paula şi pentru mine. Mi-au dat lacrimile, aşa am simţit atunci", a spus Luminiţa. La final, Talida a venit la mine şi mi-a spus. "Acum îţi dau voie să plîngi. Înainte de meci nu aveai de ce!", a povestit la final, rîzînd, Luminiţa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
vera_rapid
vera_rapid  •  15 Decembrie 2010, 19:08

hutu, nu ai de de sa plangi sau sa te ingrijorezi: echipa noastra a demonstrat un psihic de fier ieri seara. Intr-un meci decisiv ca acela, de obicei clacam, dar acum s-a vazut ca putem sa jucam la un nivel inalt 60 de minute. Talida a fost extraordinara aseara si adevarul este ca a stat multi ani in umbra, poate acest CE este sansa ei!

dilibau
dilibau  •  15 Decembrie 2010, 17:43

Lumi, iti multumim ca existi si ca i-ai dat incredere Talidei aseara! Sa-ti traiasca Stefania! Te asteptam acasa cu medalia de aur (altfel nu te primesc :P )

nameuser
nameuser  •  15 Decembrie 2010, 14:41

La meciul cu Muntenegru, echipa Romaniei a aratat ca o echipa, dupa mult timp. Cred ca faptul ca Narcisa, Cristina si Luminita (foste jucatore fara sa mai aiba emotiile de jucatoare dinaintea unui joc) vorbesc cu ele le ajuta enorm de mult.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează