SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA - FUCHSE BERLIN, DUMINICĂ, ORA 13:00, ÎN DIRECT PE DIGI 2

Luptă pentru şefie » HCM Constanţa joacă cel mai important meci al grupei, cu nemţii de la Fuchse Berlin

Laurențiu Toma vrea victoria în meciul cu Fuchse // Foto: Marian Muscalu
Laurențiu Toma vrea victoria în meciul cu Fuchse // Foto: Marian Muscalu

Articol de - Publicat sambata, 22 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 februarie 2014 22:36

HCM Constanţa joacă duminică pe teren propriu împotriva germanilor de la Fuchse Berlin.

Neînvinsă după primele două runde din grupele EHF, HCM Constanţa îşi face planurile pentru fotoliul de lider al Grupei D. Campioana României hoacă duminică, de la ora 13.00, pe teren propriu, împotriva marii favorite la cîştigarea grupei, Fuchse Berlin, şi are nevoie de un succes pentru a trece pe primul loc.

Statistica nu ţine cu gruparea de pe litoral care a pierdut cele zece meciuri disputate în cupele europene împotriva echipelor germane, dar constănţenii vor să schimbe istoria.

"Sperăm să evoluăm cel puţin la fel de bine cum am făcut-o cu Chambery şi să cîştigăm cu Fuchse. Un succes cred că ne-ar asigura locul secund în această grupă. Nemţii pot fi bătuţi. Până la urmă, nu sînt THW Kiel. Partida din Franţa ne-a oferit şi mai multă încredere în calificare şi vom face tot ceea ce depinde de noi pentru un rezultat pozitiv cu Fuchse", a spus interul stînga Alexandru Csepreghi.

"Dacă am deveni lideri, ar fi extraordinar. Orice punct contează în lupta pentru calificare, mai ales împotriva unei echipe atît de puternice şi cu un buget atît de mare, astfel că ar fi bun şi un egal", a adăugat extrema dreaptă Laurenţiu Toma.

Constănţenii speră să profite şi de problemele de efectiv din tabăra adversară. Astfel, Fuchse, care se află pe locul 5 în campionatul intern, nu are nici un inter stînga la dispoziţie, după ce Sven-Soren Christophersen, Pavel Horak şi Paul Drux s-au accidentat.

Clasament grupa D
1. Fuchse Berlin 4p
2. HCM Constanţa 3p
3. Chambery 1p
3. Sparta Hlohovec 0p

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
robert1205
robert1205  •  23 Februarie 2014, 17:11

HCM Constanta - Füchse Berlin 31 : 31 (16 : 16) ,brigada de arbitrii au tras nu nemtii tot jocul,un meci de vis si o atmofera de sud americana la Constanta, aprox 2500 de spectatori au cantat in continuu si au facut valuri.Nemtii s-au bucurat de punct de parca ar fi castigat trofeul.

robert1205
robert1205  •  23 Februarie 2014, 10:05

biletul de intrare este 15 ron. Hai HCM !

masim
masim  •  22 Februarie 2014, 16:35

greu dar nu imposibil BAFTA !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează