SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Măcar în Europa » CSM Bucureşti caută liniştea în Cupa EHF: în campionat a pierdut pasul

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 00:00

CSM București trece printr-o perioadă dificilă în campionat, vicecampioana României suferind nu mai puțin de patru înfrângeri în primele 7 etape! 

Bucureștenii sunt abia pe locul 8, cu 9 puncte, la 10 lungimi distanță de liderul Dinamo. Echipa pregătită de macedoneanul Zvonko Sundovski are șansa să-și refacă moralul în Europa, în meciurile din Cupa EHF.

CSM va juca azi, de la ora 12:00, la Chiajna, în primul meci din turul doi al Cupei EHF, contra croaților de la HC Zamet. La prima vedere un adversar accesibil, bucureștenii nu trebuie să uite că Zamet a eliminat în primul tur echipa franceză US Creteil.

CSM îi va putea folosi în acest joc și pe sârbii Sasa Marjanac și Krsto Milosevici, care nu au drept de joc în campionat.

Obiectivul bucureștenilor e clar, accederea în grupele Cupei EHF, acolo unde au fost și anul trecut. Pentru aceasta însă, trebuie să treacă și de croați, dar și de adversara din turul 3 preliminar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează