SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

Magnet de trofee » Triplă coroană pentru CSM București: după campionat și Ligă, handbalistele au cucerit și Cupa

Handbalistele şi staff-ul de la CSM sărbătoresc al treilea triumf al sezonului // Foto: Cristi Preda
Handbalistele şi staff-ul de la CSM sărbătoresc al treilea triumf al sezonului // Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat duminica, 22 mai 2016 00:00

După campionat și Liga Campionilor, CSM București a câştigat ieri și Cupa României, reușind tripla coroană.

Doar puțin peste 1.000 de spectatori au urmărit finala Cupei României de la Cluj dintre CSM București și HCM Roman. Campioana Europei nu a adus prea multă lume în Polivalenta ardeleană, oamenii rămânând la Zilele Clujului din centrul orașului.

Cu loturi dezechilibrate valoric, mult în favoarea CSM-ului, finala nu a avut suspans. Doar în prima repriză, când moldovencele au rezistat fizic schimbărilor bucureștencelor, Romanul a contat pe tabelă. A și condus cu 4-1, 6-5, dar cu timpul s-a stins.

Glibko, Timoșenkova, Stoleru, Iuganu nu au putut să se ia la trântă cu vedetele campioanei. Pessoa a apărat ca pentru ultimul meci în România, Rodrigues a jucat și ea tocmai pentru a fi regretată după plecarea la Odense, iar spectacolul a fost asigurat de Gulldén și Vărzaru.

După 15-13 la pauză, CSM s-a desprins decisiv în partea a doua, a câștigat cu 32-24 și a sărbătorit încă un trofeu, câștigat mult mai uşor decât celelalte. E ultimul însă și la fel de important!

Flori la despărțire

CSM București și-a felicitat ieri jucătoarele de care se va despărți în această vară. Mayssa Pessoa, Ana Paula Rodrigues, Maria Fisker, Ekaterina Vetkova, dar și antrenorul Kim Rasmussen au primit flori și plachete omagiale din partea directorului general al clubului, Bogdan Vasiliu.

CSM București 32
Rodrigues 6, Vărzaru 6, Jorgensen 5, Gullden 4, Brădeanu 3, Vetkova 2, C. Martin 2, Fisker 2, Tostensson 1, Pavăl 1. Antrenor: Kim Rasmussen

HCM Roman 24
Glibko 11, Stoleru 4, Vartic 2, Iuganu 2, Cilici 1, Chitacu 1, Dincu 1, Agrigoroaiei 1, Tomescu 1. Antrenor: Florentin Pera

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează