SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Marta Lopez și Alicia Fraga Fernandez: „Inima noastră a rămas în sala Traian!”

Alicia Fraga, Maren Aardahl și Marta Lopez pleacă în această vară de la Vâlcea FOTO Sabin Malișevschi
Alicia Fraga, Maren Aardahl și Marta Lopez pleacă în această vară de la Vâlcea FOTO Sabin Malișevschi

Articol de - Publicat vineri, 04 iunie 2021 16:09 / Actualizat vineri, 04 iunie 2021 16:33

Vicecampioanele mondiale Marta Lopez și Alicia Fraga Fernandez povestesc sentimentele trăite la despărțirea de Vâlcea, orașul în care au trăit cele mai mari satisfacții în ultimii patru ani

Destinul a făcut ca în ultima etapă a Ligii Naționale feminine, SCM Rm. Vâlcea să întâlnească Rapid. Pentru două jucătoare importante din tabăra olteană, Marta Lopez și Alicia Fraga Fernandez, a fost un final de drum și începutul altuia. 

După patru ani petrecuți la Vâlcea, în care au câștigat titlul, Cupa României, Supercupa României, dar și premii individuale, cele două iberice vor juca din sezonul viitor la Rapid București.

Marta Lopez și Alicia Fraga Fernandez: „Inima noastră a rămas în sala Traian!”
Marta Lopez îi pune medalia la gât colegei sale, Alicia Fraga Fernandez FOTO Dan Potor

Marta Lopez: „Amintirile pe care le voi păstra toată viața!”

Extrema dreapta Marta Lopez a plâns la finalul ultimului meci, impresionată de cei patru ani trăiți la Rm. Vâlcea. "Sunt bucuroasă că am făcut parte din acest club. Cred că a fost cea mai importantă etapă din cariera mea de sportiv. Am crescut mult aici, sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am reușit să obținem împreună. Inima mea va rămâne în sala Traian!", spune Marta printre lacrimi.

Abia așteaptă să joace din nou cu spectatori, nu așa cum s-a întâmplat în ultimul sezon. "A fost extrem de greu să jucăm fără spectatori în această perioadă, dar am dat tot ce am avut mai bun pe teren. Sper că mă voi bucura din nou de atmosfera din sala Traian, chiar dacă voi fi în tricoul altei echipe. Am mulți prieteni acum la Vâlcea pe care sper să-i revăd când vin în vizită. Am fost ca o familie la Vâlcea, îmi pare rău că trebuie să mă despart de fete, dar acesta este sportul", a mai spus Marta.

Alicia Fraga: „Am plâns foarte mult!”

Centrul de la SCM Rm. Vâlcea a evocat cele mai frumoase momente trăite la Vâlcea. "Cred că atunci când am câștigat titlul a fost ceva special, meciul când am pierdut la un gol cu CSM București, totuși era suficient pentru câștigarea campionatului. Au fost multe momente frumoase, cel mai mult mă impresiona atunci când jucam cu sala plină. Ne-am simțit foarte bine, apreciate ca acasă. Vâlcea va rămâne parte din inima mea pentru totdeauna. Am cunoscut mulți oameni minunați la Vâlcea și vor rămâne și ei în sufletul meu", spune Alicia.

"Cea mai mare părere de rău este că plec și nu-mi pot lua la revedere de la fani. Nu am plâns la ultimul meci, dar am făcut-o înainte o grămadă. Și când am plecat de la Vâlcea, când mi-am făcut bagajul, când m-am despărțit de fete. Nu-mi plac despărțirile", a încheiat Fraga.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN HANDBAL: 

Titlul de golgeter împărțit la doi. Nu a știut Minaur că Jovana Kovacevici mai are nevoie de un gol?

S-a tras cortina peste Liga Florilor » Ce echipe merg în cupele europene, egalitate la golgeteri, cine a retrogradat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  09 Iunie 2021, 19:28

jucand meci de meci cele doua au progresat mult...dovada fiind convocarea lor la nationala iberica

Vezi toate comentariile (1)
Comentează