SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-ZVEZDA ZVENIGOROD, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Măsură specială pentru meciul cu Zvezda » Jucătoarele de la Oltchim vor intra în cantonament

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 21:26

Jucătoarele de la Oltchim nu vor dormi acasă înainte de meciul cu rusoaicele de la Zvezda Zvenigorod.

Conducerea Oltchimului i-a sugerat antrenorului Jakob Vestergaard să-şi bage elevele în cantonament înainte de meciul de sîmbătă cu Zvezda Zvenigorod. Deşi nu e adeptul cantonamentelor, Vestergaard s-a conformat!

Cei de la Oltchim vor să-şi ia toate măsurile înainte de jocul decisiv cu rusoaicele. "Sîntem siguri că se vor odihni mult mai bine. Sînt handbaliste care au copii mici acasă, care mai primesc cîte o vizită neaşteptată din partea rudelor. Nu au ce să facă, nu pot să-i dea afară", a fost explicaţia oficialilor de la Vîlcea.

De cînd a venit la Oltchim, Vestergaard nu şi-a băgat niciodată echipa în cantonament. Pînă acum, toţi antrenorii dinaintea danezului, inclusiv tehnicienii străini, obişnuiau să bage echipa în cantonament cu o zi înaintea jocului. Locul tradiţional de cantonament al Oltchimului e staţiunea Olăneşti, aflată la 20 de kilometri distanţă de Rm. Vîlcea.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
usla
usla  •  15 Februarie 2013, 16:47

Mizam pe ambitia lor nu pe schemele antrenorului. Le vor invinge pe rusoaice, dar asta nu inseamna ca se pot califica . Pe locul doi, va fi KRIM nu OLTCHIM .

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  15 Februarie 2013, 02:20

Foarte bine,este un meci decisiv,Hai Oltchim!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close