SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYOR 22-24 (10-14)

Meiroşu nu renunţă la luptă: "Vom da totul să ne calificăm!"

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 08 aprilie 2013 21:30

Adina Meiroşu mai crede încă în calificarea Oltchimului în finală. Handbalista nu s-a putut antrena ieri, avînd genunchiul stîng umflat.

Adina Meiroşu nu a apucat să joace finala Ligii Campionilor în 2010. A evoluat în semifinala contra Gyorului, trăind bucuria calificării, după care a anunţat că este însărcinată. Ulterior, a pierdut sarcina şi a trăit o mare dramă, dar a avut puterea să o ia de la capăt.

Acum, interul stînga îşi doreşte enorm să evolueze într-o finală. Deşi Oltchim a pierdut prima manşă, 22-24, la Bucureşti, Meiroşu nu şi-a pierdut speranţa.

- Adina, aţi pierdut prima manşă. Mai credeţi în calificare?
- Normal. Sînt convinsă că putem să jucăm mult mai bine ca la Bucureşti. Păcat că am început foarte prost şi că ne-am dezamăgit fanii.

- Care e explicaţia starturilor slabe?
- Nu pot să-mi dau seama. Am vorbit între noi să începem bine, să le luăm tare de la început, dar nu a fost aşa. Gyor a luat avans şi cînd alergi după unguroaice, e foarte greu.

- Poţi să promiţi fanilor că vă veţi califica?
- Nu sînt Nostradamus, să pot şti ce se întîmplă. Pot doar să promit că vom da totul pe teren, vom face orice să ne calificăm.

- A fost aşa de puternică Gyor?
- Nu, dar noi am greşit foarte mult. În plus, se vede că ele joacă de mai mult timp împreună, că sînt o echipă mai legată.

- La anul ce se va întîmpla, vor fi aduse alte jucătoare, alţi antrenori?
- Nu ştiu. Am avut parte de un sezon agitat la echipă, cu multe incertitudini. Acum însă nu mai contează ce a fost, important e doar ce va urma. Despre viitor, eu sper doar să fie bine şi această echipă să existe în continuare.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ovi81ugw
ovi81ugw  •  09 Aprilie 2013, 20:28

nu va mai ganditi...in primul rand györ e mai buna,valoric,omogen ,psihic...etc 2)jucam in deplasare...3)daca scorul merge intr o directie gresita , vor interveni arbitrii...pana la urma joaca Audi cu Oltchim in insolventa nu am profitat de meciul tur...acum este imposibil sa mai profitam multumim Oltchim...pt tot...probabil va fi ultimul meci in europa pt aceasta echipa

ceaiuri
ceaiuri  •  09 Aprilie 2013, 19:23

adina daca tu si jovanovic dati o treime(hai un sfert)din total golurui necesare calificarii sigur mergem in finala

gigelius
gigelius  •  09 Aprilie 2013, 16:05

Mioriţă laie, Laie bucălaie. Fetelor nu credeţi că ar fi mai bine să nu vă mai prezentaţi? Cine nu ştie cu ce se "mănâncă" performanţa nu are decât să se uite la Mireasă pentru nora mea, sau cam aşa ceva. Vă iubesc, vă respect, vă doresc toate cele bune ale vieţii, suntem alături de voi, vă ţinem pumnii şi..şi... şi succes frumoaselor! Hai Oltchim!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează