SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE-CSM BUCUREŞTI 18-17

Mette Klit acuză arbitrii finalei: "Dacă HCM cîştigă pe teren, noi le aplaudăm, dar ele sînt mereu ajutate!"

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2015 00:00

Mette Klit, daneza de pe banca CSM-ului, acuză cîteva decizii din finalul jocului care au ajutat Baia Mare să cîştige.

Cînd meciul s-a terminat, jucătoarele de la CSM Bucureşti au plecat repede la cabine.

S-a crezut că ele vor protesta şi nu vor veni la festivitatea de premiere. Nu a fost însă aşa, bucureştencele au participat doar la obişnuita şedinţă pe care antrenoarea Mette Klit o ţine la fiecare final de joc.

- Mette, cum caracterizezi jocul cu Baia Mare?
- A fost unul foarte dur, de luptă. Ne-am luat măsuri la interii lor, din păcate, am făcut multe greşeli. Oricum, nu cred că meritam să pierdem.

- Aveţi ceva de reproşat arbitrajului?
- Sigur că nu-l pot compara ca pe cel din semifinale, dar şi acum, pe final, Baia Mare a fost ajutată. Arbitrii nu au dictat o forţare clară la Buceschi, la ultimul atac, eram pe linie, la doi metri distanţă! Apoi după time-out-ul lor, Baia Mare a stat un minut în atac, fără a se ridica joc pasiv. De altfel, aici e problema mea. HCM a stat de fiecare dată foarte mult în atac, nu au atacat poarta, dar pasiv s-a ridicat foarte greu.

- Se schimba meciul dacă aţi fi avut-o pe Oana Manea?
- Dacă zic da sau nu, nu se ştie ce ar fi fost. Important e de ce a trebuit ca Oana să sufere în tribună pentru ceva ce nu a făcut. Nu a înjurat arbitrele!

- Vă e teamă de Baia Mare? Dacă va fi o finală cu ele, veţi juca două meciuri în deplasare.
- Nu mi-e teamă. Sînt sigură că noi o să cîştigăm campionatul! Dar, problema mea e că la Baia Mare sînt mereu ajutate. Dacă ele cîştigă pe teren, noi le aplaudăm. Dar să se joace pe teren! Jucătoarele de la CSM Bucureşti au fost acum o săptămînă la lotul naţional. Am cerut ca Oana Manea să nu meargă pentru că vine după accidentare şi mai are pînă se pune pe picioare. Au ameninţat-o că o suspendă doi ani! Că jucătoarele de la Baia Mare nu au ajuns la lot, nu s-a sesizat nimeni. Ele nu mai sînt suspendate!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1423745967930040
Florin Stanescu  •  28 Aprilie 2015, 23:35

ta cu pompa de federatie si care este mereu ajutata de arbitri. Pacat ca nu o sa-i aiba acest gen de arbitraj in Liga Campionilor unde nu o sa ajunga cat ii haul in "final four" ! Sa stea linistite ca oricum CSM-ul o sa devina campioane !

krisz800
krisz800  •  28 Aprilie 2015, 04:44

Spuse cel care nu stie ce prevede regulamentul cand un jucator primeste "rosu" direct in ultimul minut.Adevarul doare?

razvyyc
razvyyc  •  27 Aprilie 2015, 18:56

Pentru declaratiile astea, Mette poate fi suspendata si exista articole care spun asta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează