SPORTURI  »  HANDBAL  »  METZ - CSM BUCUREȘTI, 18:00, DIGI, TELEKOM, GSP

METZ - CSM BUCUREȘTI // Cu gândul spre Final 4 » Handbalistele de la CSM București sunt gata să se califice azi: "Metz ne poate pune probleme"

Articol de - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 10:27

CSM București joacă azi pe terenul celor de la Metz, de la ora 18:00, în returul sferturilor Ligii Campionilor la handbal feminin.

  • Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și TV Telekom Sport.
  • În tur, bucureștencele au câștigat cu 34 la 21. 

Handbalistele de la CSM București sunt pregătite pentru confruntarea de azi, care le poate duce pentru a treia oară consecutiv la Budapesta, în timp ce franțuzoaicele visează la o incredibilă ”remontada”.

În istoria Ligii Campionilor, atât la fete, cât și la băieți, nicio echipă nu a reușit să întoarcă rezultatul după ce a pierdut prima manșă. CSM București a câștigat turul din Sala Polivalentă cu 34-21 și pornește cu un avantaj liniștitor în partida de azi, din sferturile de finală.

" Metz ne poate pune probleme, dar după extraordinarul nostru meci cred că pentru prima oară în acest sezon ne-am arătat potențialul ca echipă. Vom trata acest meci din deplasare ca pe unul foarte greu. Pentru noi este șansa de a juca încă un meci dificil înainte de a ajunge eventual în Final 4", a spus Per Johansson, antrenorul celor la CSM București.

De partea cealaltă, francezii visează frumos, pe site-ul lui Metz se vorbește despre speranță și despre o incredibilă "remontada". De asemenea, ei au identificat și care au fost problemele lor din tur. "Putem să vorbim mult despre acel meci. Se poate aminti despre o Cristina Neagu, care a fost prea liberă și prea puternică, vorbim despre o Bella Gullden incredibil de puternică în fața unei apărări depășite și o introducem în ecuație și pe Jelena Grubisici foarte fermă, în timp ce portarii noștri au fost extrem de discreți". 

"Metz va câștiga"

Thierry Weizman, președintele celor de la Metz, este de părere că în meciul de la București toată echipa sa a naufragiat în același timp. "Dar dacă nu ratam atâtea ocazii de la șase metri, dacă și portarii reușeau câteva parade sau dacă schimbăm câteva decizii ale arbitrilor, care ne-au fost defavorabile, Pentru noi este șansa de a juca încă un meci dificil înainte de a ajunge eventual în Final 4.

Am vorbit cu jucătoarele de la București după meci și mi-au spus că au făcut meciul perfect. Mai ales că pentru Ayglon-Saurina, Niombla ori Gullden era vorba despre ultimul meci din Ligă pe care-l disputau acasă pentru că din sezonul următor se vor transfera, așa că au pus toată inima să fie strălucitoare", a spus oficialul francez pentru site-ul celor de la Metz. 

Weizman se așteaptă însă la o altfel de evoluție în returul de azi. "Pentru noi este șansa de a juca încă un meci dificil înainte de a ajunge eventual în Final 4 Eu cred în valoarea muncii și văd cum fetele au tras în această săptămână și în acest sezon, simt că Metz va câștiga", a subliniat el. Campioana Franței nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în acest sezon, pe terenul său înclinându-se echipe ca Vardar Skopje, Buducnost sau Ferencvaros.

17 goluri au marcat în meciul tur Cristina Neagu și Isabelle Gullden, jumătate din cele înscrise în total de echipa din București

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1504004369616500
Florea Virgil  •  15 Aprilie 2018, 14:42

O campioană câștigă toate meciurile. O echipă bună face doar diferența dintre meciuri câștigate și pierdute. CSM este o campioană și va câștiga TOT. Altfel e o echipă de duzină.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  15 Aprilie 2018, 11:55

E greu de crezut ca Metz va pierde azi si numai pentru ca fetele de la csm se vor menaja cat de cat... dar e la fel de greu de crezut ca vor castiga la o diferenta atat de mare incat sa se califice. Ar fi o premiera mondiala...

ceaiuri
ceaiuri  •  15 Aprilie 2018, 11:47

astazi o sa vedem un joc si mai spectaculos(imposibil ca frantuzoaicele sa mai prind o forma asa slaba)in care suedezul o sa incerce sa obtina o noua victorie iar metz sa obtina o victorie de palmares(sa termine acest sezon fara infrangere acasa)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close