SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL MASCULIN

Mihai Popescu rămîne la HCM Constanţa încă două sezoane

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00


Portarul echipei HCM Constanţa şi al primei reprezentative a României, Mihai Popescu, care, luni, a împlinit 25 de ani, şi-a prelungit, pentru două sezoane înţelegerea care expira la finalul acestei ediţii de campionat.


"Au fost cîteva oferte din străinatate, însă am dorit să ramîn la HCM încă doi ani, să ajut această echipă să obţină rezultate bune şi în sezoanele ce vor urma. Sînt mulţumit de ceea ce mi s-a oferit. Un rol important în luarea deciziei l-au avut şi suporterii, care după meciul cu Salonic m-au rugat să ramîn la Constanţa. Cînd eşti iubit, apreciat, contează foarte mult în luarea deciziei. Sînt lucruri la care orice sportiv visează", a explicat Popescu.


La HCM Constanţa, la final de contract mai sunt jucătorii Laurenţiu Toma, Alexandru Csepreghi, Ionuţ Rudi Stănescu şi Florin Nicolae.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  16 Martie 2010, 13:31
Postat de pe 15 Martie 2010, 17:03

Portarul din imagine ... apara o minge expediata de ... HMAM (Montpelier) ... :) nu cred ca Iulian Andrei a evoluat contra celor de la Montpelier ! :))

nu e decat profesionalismul unor "ziaristi"

 •  16 Martie 2010, 10:06

....Sunteti siguri ca numai ei sunt la final de contract! Ia mai verificati si incepeti si o ancheta cum si-au batut joc de jucatori foarte buni!!! Descoperiti voi din presa adevarul.....

 •  15 Martie 2010, 18:45

Au inlocuit fotografia... La ora primului comentariu, era o fotografie cu Iulian Andrei. Am vazut si eu, la momentul respectiv si intrasem acum sa vad daca au schimbat... Mai bine mai tarziu, decat niciodata :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează