SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL » FINALA CUPEI CUPELOR / LARVIK-RULMENTUL BRAŞOV (ORA 20:15, ÎN DIRECT LA SPORT.RO)

Miză uriaşă

Articol de - Publicat duminica, 18 mai 2008 00:00

Româncele joacă pentru 12.000 de euro, în timp ce norvegiencele au promişi cîte 8.000 de euro în cazul cîştigării trofeului.

Rulmentul Braşov joacă în această seară, la Larvik, în Norvegia, cel mai important meci al echipei din ultimii ani. Prima manşă a finalei Cupei Cu­pe­lor este, pentru formaţia antrenată de Mariana Tîrcă, hotărîtoare în tentativa de a cîştiga trofeul peste o săptămînă, sub Tîmpa. “Ne aş­tep­tăm la un meci greu, dar ne-am luat toate măsurile. Este extrem de important să începem bine, să intrăm fără teamă şi dacă scorul va fi strîns, returul îl vom aborda mai liniştite”, a declarat Tîrcă.

Antrenoarea care e la a doua finală europeană din carieră, prima pierdută cu Oltchim în 2002, e optimistă. “Larvik este o echipă redutabilă, trebuie să fim atente la contraatacurile lor şi la jocul cu pivotul. Am văzut însă de zeci de ori meciurile lor şi fetele ştiu ce au de făcut”, a subliniat Tîrcă. “Indiferent de scor, totul se va de­ci­de la Bra­şov. Acasă, cu suporterii în spa­te, mereu am jucat bine. Pre­si­u­nea va fi mare pe norvegience. Totul e să ne întoarcem cu un rezultat bun de la Larvik”, a încheiat Mariana.

Jucătoarele braşovene au pen­tru ce lupta. Vor primi, fiecare, cîte 12.000 de euro în caz că trofeul va rămîne în România. Şi nordicele sînt însă motivate, avînd 8.000 de euro în caz de succes.

Fără Tîrcă
Invitată la meciul de retragere al muntenegrencei Maja Bulatovici, fostul centru de la Buducnost , Ma­ria­na Tîrcă nu a mai putut să mear­gă. Meciul în care vor juca o echipă a Muntenegrului şi o selecţionată a Europei va avea loc azi, la Podgo­rica, la aceeaşi oră cu meciul Larvik-Rulmentul. Tîrcă ar fi trebuit să fie antrenoarea “naţio­na­lei” Europei. La meci va fi prezen­tă în­să Luminiţa Huţupan Dinu, por­ta­rul Oltchimului, care va îmbrăca tri­co­ul Europei alături de foste sau ac­tua­le mari nume în handbalul mon­di­al: Branka Jovanovici, Bianka Ur­banke, Stanka Bozovici sau Nataşa Kolega.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
 •  18 Mai 2008, 20:13

FINALA; meciul tur; Bordeaux Mérignac HB - VfL Oldenburg 25-31 (8-12) Ce sansa a scapat BRAILA .!!!!! Pacat.

 •  18 Mai 2008, 19:36

daca am gresit numele scuze! nu ma interesa daca e neo sau nu. sper doar sa inceteze scenariile de o parte si de alta. mitica, gigi, borcea si ceilalti ar fi mandrii de asemenea suporteri. inca odata scuze d-le neo daca am gresit adresa!

 •  18 Mai 2008, 18:29

pt brasov: nu te lua dupa un idhiot care-l acuza pe neo doar pt ca a vazut ca neo este admin-ul site-ului www.csoltchim..ro. Nu ataca un om care nu se ocupa cu zvonistica, doar pt ca un berbec a lansat acuzatii aiurea pe site !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează