SPORTURI  »  HANDBAL  »  MASCULIN

Naționala de handbal masculin și-a aflat adversarele » Grupă grea pentru CM 2017

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2015 00:00

Ieri, la Viena, a avut loc tragerea la sorți a grupelor preliminare pentru Campionatul Mondial din 2017 care va avea loc în Franța.

România a fost repartizată într-o grupă dificilă, alături de Austria, Finlanda și Italia, doar prima clasată urmînd să ajungă în play-off, ultima etapă a calificărilor. Practic, pentru "tricolori", Austria reprezintă principalul pericol, fiind o echipă care nu a ratat în ultimii ani turneele finale de Campionate Europene și Mondiale.

La Euro 2014, Austria a terminat pe locul 11, iar la Mondialul din acest an, din Qatar, a fost a 13-a. Finlanda a eliminat România în preliminariile CE 2016, iar Italia a fost în aceeași grupă în calificările pentru CE 2018, România cîștigînd ambele dispute.

Cu Israel pentru Euro 2018

Tot ieri, România și-a aflat și adversara pentru play-off-ul primei runde de calificări la Euro 2018. Echipa pregătită de Aihan Omer și Sandu Iacob va întîlni Israelul, într-un meci tur-retur. Dacă va trece de israeliți, România va intra în faza a doua a calificărilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  24 Iunie 2015, 13:20

Grupa grea pe naiba,e chiar destul de facila pentru noi,asta daca avem pretentii de campionat mondial. Italia este echipa de semi-amatori,cu Finlanda a fost doar un accident iar Austra are multi handbalisti din fosta Iugoslavie in componenta dar grupul nostru de jucatori este foarte unit si ii poate invinge.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează