SPORTURI  »  HANDBAL  »  RUSIA

Nu-i mai scapă nici Trefilov » Rusia nu se regăseşte: a pierdut şi primul meci cu noul antrenor pe bancă

Articol de - Publicat sambata, 26 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2013 20:22

Dat afară de pe banca Rusiei, după JO 2012, Evgheni Trefilov, tehnicianul care a cîştigat de patru ori titlul mondial, a fost reînscăunat. A pierdut însă primul meci de la revenire.

Evgheni Trefilov a fost dat afară de la "naţionala" Rusiei după Jocurile Olimpice de la Londra 2012, atunci cînd reprezentativa rusă a fost eliminată în sferturile de finală de Coreea de Sud.

Pentru oficialii federaţiei ruse nu a mai contat faptul că, în cei 13 ani pe banca tehnică, Trefilov a dus Rusia de patru ori spre titlul mondial (2001, 2005, 2007, 2009) şi a cîştigat alte patru medalii importante: argintul olimpic în 2008, un loc doi la Europenele din 2006 şi alte două medalii de bronz la întrecerile continentale din 2000 şi 2008.

În locul lui Trefilov a fost numit Vitali Krohin, fostul său secund. Rezultatele nu au fost însă nici pe departe cele aşteptate. Rusia a bifat cea mai proastă participare la Europene în ultimii ani, clasîndu-se pe locul 6. Totul a culminat apoi cu ratarea calificării la Campionatul Mondial din acest an, fiind eliminată de Olanda!

Trefilov a fost reinstalat în funcţia de selecţioner, dar tehnicianul de 58 de ani nu a putut face minuni. A pierdut miercurea trecută primul joc de la revenire, 27-32 în faţa Germaniei. Obiectivul colericului tehnician este calificarea la Olimpiada de la Rio, acolo unde Rusia trebuie să urce pe podium.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  26 Octombrie 2013, 18:09

de cativa ani rusia bate pasul pe loc(si echipele de club sunt in regres) acest lucru se vede(infrangerea cu olanda a fost cireasa de pe tort,dupa ce au invins in olanda au pierdut calificarea acasa fara drept de apel...)cred ca e schimbul de generatii si se simte..sunt sigur ca trefilov va gasi solutiile castigatoare pt ca are de unde alege si rusia va reveni acolo unde ii este locul

gymd
gymd  •  26 Octombrie 2013, 14:35

pai normal ca nici Trefilov nu te mai salveaza, cand cele mai bune jucatoare, ba sau retras, ba sunt accidentate, iar in locul acestora sunt unele de duzina din liga rusa de la echipele de pe ultimele locuri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează